Gokbayes2018 Süt artırıcı oldugunu duydum.. Varmı bilgisi olan arkadaşlar, kullanan varmı. İnternette caizmi değilmi tartışmaları var anlayamadım
ZeynepAdam Gokbayes2018 alkollüsü bira olur bu sade malt içeceği niye caiz olmasın ki! Arpa suyu işte. Süt arttırıcı özelliği çoktur ben macır bozası ve solgar hapı kullanıyorum memnunumda.
Durdudilerrr Gokbayes2018 pekmeze su katılmış gbi tadı var alkolsüz zaten öyle olmasa anneler içemez süt yapio amma çok kilo da yapio maya sonuçta içindeki
CerenDeniz Gokbayes2018 Evet süt artırıcı ama içinde glikoz şurubu var (yani size ve daha da önemlisi küçücük bebeğinize çok zararlı). Onun yerine aktardan alıp evde hazırlayacağınız bir karışım kullanabilirsiniz. Şahsen ben öyle yapıyorum.
Gokbayes2018 ZeynepAdam nizye caiz olmasın ki!! Kısmını soruyorum işte internette gördüm bilgim yok sizlere sorayım dedim. Ok!
Durdudilerrr Gokbayes2018 valla bnm kardeşm içti çok fena kilo aldı bn onu görünce içmedm. İnciri hasla suyunu iç o daha etkili olur
Mel-sin Humana'nın çayı çok güzel. Günde 4 bardağa kadar icebiliyosunuz ve çok da güzel artırıyor sütü. Tadı da çok güzel. Tavsiye ederim ben büyük faydasını gördüm.
ayis Gokbayes2018 Bence onun yerine aktardan süt yapıcı Bitkisel çaylar var onlardan alın ben aldım kullandım çok faydasını gördüm genede siz bilirsiniz 😌😌Ben günlük rezene kimyon tohumu ve anasonu karışık demleyip içiyorum o da işe yarıyo
Pinarrr37 Gokbayes2018 ebebekten promalt almistim bi 30 tane kadar 😄 ben baya faydasını gördüm isime yaradi ama artkadaslain da dediği gibi çok şekerli. Ben de kilo yapmadı ama
ZeynepAdam Busraa brewers yeast wıth vitamin b12 olarak geiyor. Bira özü içeriyor günlük 6 taneye kadar alınabilir ben genelde 3-4 tane alıyorum ne yaptıysam sütüm istediğim gibi olmadı ama daha da az olmaması için kullanıyorum.
Mel-sin EdAli Ahh keşke uyusa ya. Hicbir etkisini göremedim. Önceden gündüzleri uyuyodu, şimdi gündüzleri de uyumuyor. Humana'nın iyi geceler cayi varmış onu denemek istiyorum bir de