Ela_Kaan Kızlar merhaba oğlum 10 aylık oldu hala saçları uzamıyor başka bebeklere bakıyoruz baya saçlı ama bizimkisi 1 cm uzunlukta sarışın sonradan mı uzayacak bilemiyorum ki saçları bu aylarda çok kısa olan varmı aranızda yada sonradan uzayan
nilveannesi Ela_Kaan bizim de öyleydi 8 ay mustela kullandık. Daha sonra uzamayınca bi yakınımız sebamed’in bebek şampuanını kullanın dedi. Aldık ve bir ay da bile inanılmaz derecede uzadı . Bence denemelisiniz
denizmoms1 Ela_Kaan 😀😀 aynı benim oğlan 13 aylık ama hala saç denen bişey yok sarı oldupundan mı geç çıkıyo yapısal mı bilemedim
sevcan Ela_Kaan benım kızımında öleydi mustela kullanıyorduk doğal içerık die ama hıc uzama olmuyordu değiştirdim bir aydır sebamed kullanıorm uzamaya basladı cok sukur tavsıye ederım.
Tncns nilveannesi aaa bizdede hiç saç yok musteladan mı doğduğundan beri mustela kullanıyorum.6 aylık şuan Hemen değiştireyim o zaman hiç aklıma gelmemişti ırsi falan diye düşünmüştüm.
Ela_Kaan nilveannesi aa sebamed var ne zamandır sabunla yıkıyordum çocuğun her yerini 😊 oturduğumuz yer sıcak diye
nilveannesi Tncns bir ayda kulağının üstüne düşmeye başladı saçları inanın . Herkes erkek sanıyodu kızımı neyseki bu şampuanı öğrendik te kurtulduk 🤣 Faydasını göreceksiniz ❤️🙏🏻
Ahsen25 Tncns bizde 2ayliktan beri mustela kullanirz alerjiden dolayi 13 aylik olduk sacimiz yok hatta gecen eşim dedi ya bu sampuan mi uzatmio cocugun sacini dedi bn pek aldiris etmedin oglan sonucta cikar diye iyiki postu acmidim bk szde musteladan diosnz yarin ilk isim degstrmek saloun ☺
Tncns nilveannesi teşekkür ederim öneri için peki dalin yada unibaby de aynı etkiyi verirmi acaba bu özellik sadece sebamed de mi var ki? Siz diğerlerinide kullandınız mı?
bsr2 nilveannesi sebamed in hangi şampuan ı acaba bizde doğduğundan belli sebamed kullanıyoruz ama hiç saç yok 🙄
nilveannesi Tncns diğerlerini bilmiyorum içeriklerini de bilmiyorum açıkcası. Ama yakınlarımız da cocuklarına sebamedi kullanınca saç ta ciddi uzama görünce diğerlerini deneme ihtiyacı duymadım 😊
Kh201590 Ela_Kaan bizde 3 hafta önce sıfıra vurmustuk ve şampuanın içine bı çay kaşığı badem yağı kattık maşallah sübhanallah şimdi siyahlasmaya başladı bence sende kesin yapmalisin