Sule_defne01 Merhabalar caniiim kızlar evi taşıdık türk net kullanıyorduk yavaş kesiliyor ve bağlanması taşıması uzun diye değişim düşündük var mı öneriler ev İnternet i
Beyzaaa1 Sule_defne01 hangi ildesiniz wifi Türk var sınırsız 40 TL ama her ilde yok ben çok memnunum çok hızlı
03032014 Sule_defne01 biz turkcell kullanıyoruz turktelekom bağlanmadı buraya alt yapı yok dıye 160 TL verıyoruz afedersınız ama b.k gibi asla tavsıye etmıyorum
idillinamom Sule_defne01 Türk Telekom süper online kullanıyoruz sözde. 140₺ veriyoruz ama verdiğimiz paranın hakkını alamıyoruz aşırı donuyor. Download veya upload hızı sürekli düşüyor vs
Busra1998 Sule_defne01 sibanet kullanıyoruz biz cokta memnunuz fatura öder gibi ödüyoruz aylık sınırsız 50 tl eğer ödemeseende netin kesilşyor ama actırana kadar üstüne ek bir üçret istemiyor
Deletedmom335 Beyzaaa1 çok uygunmuş fiyatı hangi illeri kapsıyor acaba ben türk telekomdan çok memnun değilim o yuzdenn
Beyzaaa1 Deletedmom335 ben Kocaeli de oturuyorum burda var yalın illerde vardır siz hangi ildesiniz inanın çok güzel bir İnternet kontür gibi her ay ödemek zorunda değilsin ödersen kullanırsın sözleşme yok yani atarsan 40 TL sınırsız kullanıyon bide ömür boyu 40 TL ödücez biz
Deletedmom335 Busra1998 bizde hataydayim çok araştırdık teebiyesiz hepsi de son sonu ugrasmayalim dedik Türk telekomdan baglattik ama gerçekten berbat
Beyzaaa1 Deletedmom335 keşke orda da olsa hem ucuz hem güzel Kocaeli de seçenek çok şuan kullandığım gibi bir sürü var