Mkeremm bebeğim 7aylık iki gündür idrarında azalma var sanki kakasını yapıyor idrarın rengindede bişey yok huzursuzluğuda yok emmesi yemesi az biraz neden acaba bunlar etki eder mi idrara
Mkeremm Misskokulum aynen çişini az yapıyo gün içerisinde neyse de geceden sabaha normalde bayağı dolu alırdım iki gündür az alıyorum var ama az
Mkeremm Misskokulum terlemiyo yani normal mersinde yaşıyoruz her zamnki gibi farklı değil içiriyorum suyunu
Oceann Misskokulum benm bebeğim çok terliyor çişini az yapyor ondanmı mesela günde 5 kere dolu dolu çişli bez almıyorum su da veriyorum idrarı az çok terleyen bir bebek ondanmı
Nuryalcndag Mkeremm Mersin’de terlemeyen bir bebekse iyi valla bizde mersindeyiz ama suyu çıkıyor çocuğun çok fazla su içiyor haliyle ama sırf bu sebepten enfeksiyon geçiriyor sürekli
Misskokulum Mkeremm eğer devamli olursa bi doktora gösterin ama geçici bir durum bir çok anne bu durumdan yakınıyor
Nuryalcndag Mkeremm terliyorsa kaybediyordur mutlaka koku varmı idrarında renk normal olsa bile oda önemli enfeksiyon iştahsızlık yapar bı tahlil verin bence ne zaman azalsa bizimki enfeksiyon çıkıyor