Esmataha Bir hafta oldu taktıralı, özellikle sol tarafta kasık bel ve bacağıma doğru yayılan şiddetli kramplarım oluyor. Birde mide bulantısı. Normal değildir sanırım bunlar 🤷🏼♀️ Yarın gidip çıkarttırcam sanırım. Sizde böyle sıkıntılar oldu mu ?
aysengul1 Esmataha 20 gün oldu bir sorun yok koyu bir akıntı dışında oda sprial den mi emin değilim 1 hafta falan ağrı normal diye biliyorum aşırı kanama olursa sıkıntı bildiğim.
aysengul1 Esmataha belim ağrıyo da oda sprial den mi bilmiyorum emzirmek için eğiliyorum ondan bide iş yaparsam ağrıyo belim
1Dost Esmataha bende sadece takıldığı ilk gün agrı oldu 5 günde lekelenme oldu onun harici bi sıkıntım yok acaba sizinki kaydımı
Esmataha aysengul1 ara ara gelen şiddetli kramp ve mide bulantım oluyor, takıldığından beri lekelenmeler de oluyor ama Doğumdan sonra hiç adet görmedim. internette çok araştırdım pek bi şey bulamadım 🤷🏼♀️
Esmataha aysengul1 yarın gidicem kuzum. Taktırdığıma pişman oldum, umarım çıkartılırken de takıldığı kadar yanmaz canım 🤦🏼♀️
Esmataha 1Dost bilmiyorum ki, tek taraflı şiddetli ağrı oluyor ve mide bulantısı oluyor. Ağır kaldırmadım hiç, ilişki vs de olmadı 🤷🏼♀️
Esmataha aysengul1 yok kuzum gittim ama normal sıkıntı yok ağrı kesici al ağrın olduğunda dedi. Üç gündür ağrım yok şimdilik.