nlyksl Kızlar oğlum 9 aylık öğleden sonra gözünde bi çapaklanma oldu temizledim tekrar oldu derken şimdi akşam oldu ve gözü daha kötü kızarık çapak dolu ve kaşıyor. Acile mi götürsem niye olmuş olabilir?
Esesra nlyksl konjonktivit acil bir olay değil. Yarın göz polikliniğine gösterin. Götürene kadar da tülbent gibi yumuşak dokulu bir şeyi yarım saat kaynatın ılıklaşmasını bekleyin gözlerini sürekli onunla temizleyin. Burun kökünden aşağı doğru masaj yapın.
MuhammedAmine nlyksl Benim oğlumda 7-8 aylıkken oldu sabah kalktı bir gördüm şok oldum sarı birşeyler akmış gözleri kıpkırmızı açılmıyor bayram sabahına uyanmıştık birde doktorumuz yoktu . Kaynamış Ilık su ve pamuk ile temizledim sürekli ertesi sabah yoktu birdaha tekrarlamadı
AybarsMomy nlyksl acaba temiz bi bezle sütünü sağıp silsen doktora gidene kadar . Anne sütü iyi geliyor diyorlar aman
nlyksl Hohomoromu ya bilmiyorum ilk bebeğim ve ilk defa böyle birşey oldu. İnternetten araştırıyorum ama tecrübeli başına gelen annelerdende fikir almak istedim
Esesra nlyksl internetten araştırmayın her şeyin sonu kansere çıkıyor. Büyük ihtimalle basit bir enfeksiyon ve geçecek. Göz hekimine görünün yeterli olur
MuhammedAmine nlyksl Anne sütü sürmeyin . Kaynamış ılıtılmış su ve pamukla temizleyin . Baktınız geçmiyor doktora gidin bekleme süreniz en fazla bugün için olsun . Ne olur ne olmaz ihmale gelmez . Geçmiş olsun
Aralik2019 nlyksl benm kizimda oldu teramisin goz kremi verdi hemen gecti sende.al.kullan yan etkisi yok suan bunun icin hastaneye gotrmk mantksz her yer.covid
BusbusveHashas nlyksl serum fizyolojik ile yavaşça temizleyin kirpikleri, daha sonra kaynamış ılımış suyla hafif pressler yaparsınız ama göz içinde kanlanma varsa acil görse iyi olur
Beybibeybi Korkmayın bizde de oldu temiz beyaz tülbent ile ılık suyla silin dışa doğru, bize tobrex vermişti doktorumuz akşama geçti