Sule77 Evetttt benimde memede uyuyan bir bebeğim var.Basen çok lüks bir durum ama gece alışkanlık yapıp 30 dakikada 1 saatte bir uyanmaya başladı uykusuzluk bir yana beslenmesi sürekli çok endişelendiriyor beni bu yüzden kendim yapamadığım eğitimi bir bayanın yardımıyla ücret karsılığı suan veriyorum dün başladık.inanılmaz zor ağladıgında hep yanındayım sakinleştirmeye calıssamda nafile bnm bebeğim meme bağımlısı olmuş o ağlarken ben daha çok ağlıyorum o uyurken ağlıyorum o uyanınca öpüp kokluyorum ona eziyet ediyormuş gibi hissediyorum ama onun iyiliği için.metodu değiştirip daha yumuşak geçişle devam edeceğiz ama para bi yana hemen bırakasım geliyor :((((( varmı benim gibi olan ara
Sule77 Rojee kararlıyım sallamayı kendim bıraktırdım memede başarılı olamadım ki çok zor suan eğitim danışmanı ile yapıyoruz ağlama krizleri protesto sakinleşmiyor memeden ayıracağımı sanıyormuş oysaki ben uyku meme ilişkisini sonlandırmaya calısıyorum ama bakalım başka metoda geçti böyle nasıl olacak.
Evelinam Sule77 nasıl bir yol izliyorsunuz peki? Ben de uyku eğitimi vermek istiyorum bebeğim 6 aylık ve sallanarak uyuyor gece çok uyanıyor
SinyorinA Evelinam geceleri ne kadar zamanda bir uyanıyor acaba 5aylikken falan yinede aynimiydi cok mu uyaniyordu
Mom084 Sule77 ne kadarlık bebeğiniz yanına uzanarak.hadi uyuyalım kızım veya oğlum diyebilirsiniz veya bu gürültü sesleri varya o olabilir veya yanına bı dua açabilirsiniz
Zeynebim61 Ben de bende kızım 7 aylık ve uykuları cok kesik kesik gece bike sürekli uyanıyor nasıl bir eğitim verebilirim yardim yardim….
tuananilmoms Sule77 ah yaaa aynı ben bizimkide sürekli memede ve uyanmaları aynı sizin ki gibi bende çok istiyorum ama yapamayacağımdan korkuyorum😔
Sule77 Rojee öyle yapıyoruz ama inanılmaz ağladı iki gün eğitimcim başka metoda geçti ona çok tepki verdi kucakta da sakinleşmiyor memede de
Evelinam SinyorinA evet hep aynıydı .gece uyanmaları çok değişiyor bazen yarım saatte bir bazen iki saatte bir bazen de aradan dakika geçmiş oluyor . Yatmadan biberon verirsem sanki daha az uyanıyor memeden tam olarak doymuyor sanırım .
SinyorinA Evelinam mamayı cabuk sindiremezmis bebekler o yuzden uzun uyurmus anne sutu emen bebekler cok sık acikirmis
MaminoAzra Sule77 allah yardimciniz olsun, basarirsaniz yazarmisiniz buraya da , benim kizimda tam bi meme bagimlisi , emerek uyuyor ve cok kalkiyor geceleri 8 bucuk aylik 😔
Sule77 MaminoAzra merhaba biz iki gündür memesiz uyuyoruz hemde memeyle uyurken bırakınca ağlardı şimdi ağlatmıyorum bnm sütüm hep azdı açlıktan uyumuyormuş ve kısa uyuyormuş bnm bebeğim doktor mamanın cc yükseltti gece saat başı kalkar emerdi şimdi 3-4 saat uyuyor sütüm az malesef doğdu doğalı bende mama çok içmesin diye hep emzirdim açlıktan uyumadıgını mama ile uyutunca anladım.anne sütü alan hemen acıkır diye birsey yok o yeni doğan dönemindeydi mide küçük olduğu için sık uyanıp emerdi şimdi desteksiz uyuyan anne sütü alan bebek 10-12 saat uyuyor ama
Evelinam SinyorinA sag olsunlar napalım uyanırız yeterki emsinler.benim bebeğim ayık çok emmiyor uykulu emiyor da