DenizArya Nekwam travel sistem wellgroQ7 model arabamı satıyorum bende toplasam on kere bindi diyebilirim pendikte oturuyorum istenirse resim atabilirim
Eslem-moms Nekwam bence direk letgoya bak canim orada fiyatlar daha iyi ve pazarlik olayi daha fazla👍😊
Eslemssmom Nekwam travel sistem e bebekten almıştım bende kahve gibi rengi hamidee_esen yazın foto atayım
Nekwam Eslem-moms teşekkür ederim canım ❤ Kullandigim arabanın aynisini ve sayılı kullanılmış 125 buldum bir uygulamadan burdakilere de hayirli pazarlar dilerim😄
paputmoms Nekwam ben sıfır Bi tane aldım 340 liraya çok da memnunum trendyoldan lets go baby markası çok beğendim istersen onu al travel değil ama çok kullanışlı Bi bak bence
Nekwam DenizArya 8 10 defa kullanılmış yaziyor ve gayet yeni belli zaten emin olmadan almam. Ilginiz icin teşekkür ederim. Bir suru de var güvendiğim biryer zaten daha once defalarca alışveriş yaptım
SedaMeyra MuhammedAmine ben de 3 cesit araba kullandim en sevdiim baston kimseye eyvallahin olmuyor missss
Nekwam Mom19 yapabildi mi ki hicbise sattigini da görmedim ben ama😂😂 Bu arada ben ayni arabamdan 100 tl buldum cvp bekliyorum onu alicam inşallah😉
Deletedmom507 Nekwam bende kullandığın arabayı merak ettim travel olup da kullanımı rahat olan ona gore bende almak isterim