DenizDamla Kızlar eşimin telefonu bozuldu.Yeni bir telefon alacağız.İphone istemiyor.Samsung Note10 plus beğendik ama çevremizde kullanan yok.Kullanan var mı?Nasıl telefon?
Mom104 DenizDamla Samsung u bilmiyorum ama ı Phone den huwai p 40 proya geçtim inanılmaz memnunum seçimleriniz arasında bulundurmanızı tavsiye ederim
Mom0791 DenizDamla hüç alma derim cok kotu bi telefon kullandım 10 gun falan sonra samsungun baska bi markasını aldım harıka bişey
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi DenizDamla xiaomi bakın derim. Red mi not 8 pro kullanıyorum. Çok da düşürdü attı kızım sapasağlam,işlevselliği zaten dehşet bir şey kamerası da harika öneririm ben. 🌸
Aaysegulll Note8 kullanıyorum çok memnunum gözümde note10 plus ta esime bunu verip bende ona geçmek istiyorum bakalım hayırlısı inşallah 😅 DenizDamla
DenizDamla Azraduru Bende s10plus var çok memnunum ama benimle aynı telefon olmasın istiyor ikiz gibi o ne diyor.Bizde note10plusa baktık işte.😅
DenizDamla Mom104 Huawei hassas telefon eşimin telefonu iş yerinde düşürme tehlikesi var o yüzden bakmadık ama güzel telefonları var bu bir gerçek.🥰