Ebru-isil duyguluu bıraksam 10 saat uyuyacak. bir kere alarm kurmayı unutmuşum gece 8 saat uyumuş ben uyandırdım.gündüzleri daha az uyuyor ama gece sıkıntı yok.uyurken emziriyorum tekrar uyuyor bırakınca.Gündüzleri oyun halısı vb.
Momkids duyguluu Bugün çıldırttı beni bebeğim ne sıkıntısı var anlamıyorum emmek de istemedi gaz sanırım 😔 sürekli ağladı tükendim bende
Elo10 duyguluu oglum bu ara huysuz 🤔 ataktan galıba. Oyun halısına koyuyorum. 5 dk sonra aglıyor. Bazen sureklı kucagımda. Bazen guzel ıyuyor bazen dalamıyor 😑 bir günü bir gununu tutmuyor yani 😅
duyguluu Ebru-isil neguzel ya benim kızım gece 1 saat arayla uyaniyor bazende yarim saat niye anlamıyorum uyumuyor şöyle 3 4 saat ya gündüz ise toplam saat 8 9 a kadar 2 3 saat uyur anca bazen ise sadece yarim saat ve 1 saat anlam veremiyorum sasdim kaldım ya 😏🙄😔
Ebru-isil duyguluu yatmadan önce banyo deneyebilirsin güzel uyuyor o zaman bir de gündüz sesli yerde uyutmaya çalış akşam da sessiz ortamda.Gece gündüz farkını anlıyorlarmış ben doğduğundan beri gündüz sesli gece sessiz ortamda uyuyorum sıkıntı yaşamadım ama her çocuk farklı tabi.
Elo10 duyguluu benımse gecelerı bebegım 1 saat arayla kalkardı. Emzror yatorırdım megersem tek mememı verırdım tam bosaltmadan uyur kalırsı. Aclıktan uyanıyormus. Sımdı dırek uykuya dalmasını engellıyerek 2 memeyıde verıp oyle yatırıyorum 2 3 saat uyuyor.
Nazturan duyguluu belki doymuyordur veya elbisesi kalındır. Evsıcaktırveya ev soguktur. Genelde acıkınca uyanır .
duyguluu Ebru-isil bi kaç kez banyo denedim akşam ama fayda etmedi sanki genelde ondan gündüz yaparım banyosunu bide hep sesli ortama alıştırdım ama gece tik yapsam uyanıyor zaten çok uyumadığı gibi sessiz sessiz dolaşıyorum odada uyancak zaten uyumuyor diye gündüz de sese uyanıyor olunca ses dalsa yatar ama dalamıyor
Ebru-isil duyguluu genelde emzirmeden sonra omzuma alıyorum gaz cıkarıyor gibi pışpışlıyorum aynı zamanda YouTube da pedagogların önerdiği ninni diye pışş pışş sesi çıkaran ninni var ikinci sırada çıkıyor onu dinleyip uyuyor ya da omzuma almazsam yatağına koyup o ninniyi açıyorum hareket ederken uyuyakalıyor.
duyguluu Ebru-isil bende emiyor uyuyor memede yatağa koyuyorum elektrik süpürge sesi ile yada memede açıyorum orda uyuyor öyle galiba benimki gece gündüz ayrimi yapmiyor ondan uyumuyor belki uyur yada uyumaz
duyguluu Momkids bazen emmek istemiyorlar canım memede ağlıyor vuruyor benimkide öyle gaz daha tam bitmedi malesef
bebekzeynep Momkids emmek istemediği zamanlar ben ayağa kalkıp gezdiğim yerde emziryrm Canım işe yarıyor
Avakadolumama Kızlar benim gündüz hiç uyumuyor , uyulmadığı içinde çok huzursuz ne yapıcam ben ya 😓 Gündüz bütün günü toplasanız yarım saat uyumuyor . 10 dakika gözleri dalıyor sonra uyanıyor 😢
minikfare Avakadolumama benimki de yarım saat bile uyumuyor gece de 1-2 saate bi uyanıyor çığlık çığlığa.sallaya sallaya zor uyutuyoruz
Avakadolumama duyguluu gece 8-9 gibi gece uykusuna yatar. 2-3 defa emmek için kalkar . Sonra sabahın 7 sinde ayakta . Ama az değil mi ya gündüz de uyuması lazım bu bebeklerin
duyguluu Avakadolumama çok az hemde yine seninki iyi 2 3 defa kalkıyor emmek icin benim bi saat arayla bazen yarim saat düşünsene sasdim kaldım ya