pufudugunannesi38 Bebegimi gün aşırı belirli saatlerde başlayan huzurluklar yasiyor acaba sling alsam memnun kalirmiyim yardımcı olurmusunuz
Beyzafc pufudugunannesi38 Hbsling den almıştım ben fiyat olarakta uygun kızım hiç durmuyordu onda uyuttum ama ev içinde kullandım ben
CigdeminMevasi pufudugunannesi38 2 aylk kızımın 2. Haftada doktr kolik oldğunu söyledi hemn sling aldm çnkğ kucağımdan ayrılmıyordu evde sürekli kullndm çok memnun kaldm şmdide dşarda kullnıyorum
Alinsmommm pufudugunannesi38 ben hiç memnun kalmadım bebeğimi içine uyanıkken koyamıyordum çığlığı basıyordu. Zaten takması ayrı dert yerlere sürünüyor sar sar bebek uyanıyor zaten içine koyana kadar. Bir de sıcakta kalın geliyordu. Kollarını havaya kaldıramıyorsun omuzdan sarıldığı için. E bebekten nuna diye bi kanguru aldım çok rahat ettim. Mükemmel bi ürün bebeğimi uyanıkken koyuyorum ben işlerimi yaparken o uyuyabiliyor içinde. Fiyatı da şu an 300₺ indirimde. Yurt dışında pahalı nasıl oluyor anlamadım ama sınırlı stok falan diyordu. Bi bakın derim🤗
Deletedmom11 pufudugunannesi38 neko wrap sling aldım hepsiburadadan aldım sanırım. Kızım ufaktı. Ben 5 aylık olana kadar kullandım :)
Kezibanca Doğduğu günden beri hem evde hem dışarda kullanıyorum. Özellikle dışarıda çok pratik. Bazıları çocuğumu neden oraya tıkıştırdığımı sorsada, kızım çok mutlu