Perahsen Kızlar merhaba kızım 5 ay 20 günlük çok öksürüyor öksürük için önerebileceğiniz doğal bir yol var mı acaba
Balcocuk2 Perahsen cevizin iç kısmında sert bölgesi var cevizi tutan kısım onu kaynatıp içirirseniz öksürüğünü kesecektir
KuzeyiinAnnesii Perahsen canım ben oğlumun göğsüne 3 gğn boyunca yatmadan önce pekmez sürdüm gazete havlu kapıt tarzı bişeyle kapattım göğsünü yumuşattı öksürüğü kesilmişdi deneyebilirsin istersen onuda kendimede iyi gelmişdi Geçmiş olsun
Ttgb255 Perahsen ayak altına mentollü bir krem vardı vicks mi öyle birşey Türkiyede ki adına Emin değilim ama yurt dışında doktorlar onu öneriyoe bşze ayak altına sür çorap geçir yatır
Balcocuk2 Perahsen rica ederim ayrıca göğüs kısmına ılık bal zeytinyağı sürerseniz kesinlikle faydasını görürüsünüz nefesi açılsın diye soğanı ortadan ikiye kesip karanfil batırın rahat nefes almasını sağlayacaktır
Hazelesila Uyurken bas ucuna limon kes yanınada soğan koy cidden kesiyor benimki bronşitti suan çok iyi
Ozgedefne Benim kızımda öksürüyor viks babyrup kullanıyorum hem sırtına hem göğsüne sürüyorum bide ayak altlarına inşallah kesilir. Sizede geçmiş olsun inşallah geçer çabucak