Balyanaklikiz Bebeğine mama veren anneler içeriği temiz, gaz yapmaya ve kilo aldıran mama önerileriniz var mı? Ben aptamil kullanıyordum fakat bu ay kızım çok kilo almamış. 2900 doğdu kızım 2600e düştü bugün de 4600 olmuş 2 ay 6 günlük.
yesilgozlumm Balyanaklikiz Evolvia kesinlikle .. hipp 1 saatte acıktırıyor ve sonucu kabızlık. Aptamil gaz yapıyor. Similac yeşil kaka. ( normal ama olsun sarı kaka candır)🤣🤣🤣
Seymabaysan Balyanaklikiz kilo alsn diyorsan sma ama gaz kabıxlık yapmasın dersen kesinlikle bebelac gold ben 2.aydan beri kullanıyorum 7 aylığız gayet güzel ha çok kilo aldırmıyor ama
reynwoman Balyanaklikiz aptamil kullandık aşırı derecede gaz ve kabız yaptı kızımı hipp aldım onu kustu hep en son sma aldım ondqn gayet memnunum kabızlık gaz bitti
ikizannesii01 Aslinazz kilo alımı nasıl acaba ben Hipp kullanıyordum ikizlerime 3 aylık oldular bu hafta bebelac gold aldım deneyeceğim başladım bugün merak ediyorum kilo alımları nasıl olacak acaba ikizlerim biraz zayıf kaldılar
Aslinazz ikizannesii01 benim kızm premarüre dogdu 1 kilo 300 gramdı 4-5 ay içinde 7-8 kiloya ulaşmıştık şuan 14.5 aylıgız 12 kiloyuz bence yeterince kilo aldırıcı ve hiç emzirmemiştim sütüm yoktu
Balyanaklikiz Atomkarinca Aşısı vardı ocağa gittik. Ebe de tavsiyede bulunmadı. Sadece bu ay pek almamış dedi.
Vildaniko Doktorumuz hipp önerdi kullandık hemen acıktırıyor ve aylarca kabızlıkla uğraştık. Bence golden goat keçisütlü mama tadı cok güzel ve sindirimi kolay gaz sancılarıyla uğraşmasın bizm gaz ve kabızlık son buldu rahat edersin üstelik oglum 4 aylık 8 kilo olmuş
Balyanaklikiz Vildaniko Golden goat kilo aldırımı iyi mi peki kullandığınızda beri takip ettiniz mi hafta da kaç gram aldırdı
Balyanaklikiz reynwoman Aynen bende aptamil kullanıyorum ama çok kilo aldırmıyor. Kabızlık yok günde kaka yapıyor arada yapmadığı oluyor o da zaten 10 güne normal sayıyor doktorlar. Kilo alsın istiyorum zayıf kalmış
antropologanne Balyanaklikiz Icerigi en temiz hipp. Gaz ve kabizlik icinde hipp combiotic olanini kullanabilirsiniz.
Ftsmhr Balyanaklikiz benim bebeğim 6 ay tamamen anne sütü içti sağarak verdim arada bir mama aldı. 6.aydan itibaren sütüm azaldığı için sma Verdik biraz da ek gıda normal bir şekilde gidiyoruz.