Gulcan44 Merhaba kızlar doğum yapalı 35 gün oldu. Normal doğum oldu ama akıntımda koku var, geçer dedin hala geçmedi. Kaşıntı falan yok ama aşırı midemi bulandırıyor koku. Normalmi sizcede ?
YldrmBytkn Gulcan44 sirke tüketmeye çalışın enfeksiyon koku yapar belki kapmış olabilirsiniz. Sirke çok iyi geliyor enfeksiyona
Rojin123 Gulcan44 normal canım bende 47 gündür Doğum yaptım aynı şekilde kokulu akıntı görüyorum doktorum normal dedi
Yagizalpp Gulcan44 loşi kokusu öyle oluyormuş bende rahatsiz oldugumu söylemistim doktora ama yinede cok rahatsizsan ilac yazym demisti. Ilac verdi ama kullanmadm zaten gecti çunkü bn haziranda dogum yaptim hava cok sicakti sürekli yikayip kurulayip ped degistirmeme ragmen koku oluyor. Sonuçta kan geliyor ve hava sicak kapali alan kokar diye dusunuyorum.
YldrmBytkn Gulcan44 ben hamileyken salatalarima koymuştum bide her tuvaletten sonra az bi peçeteye sirke koyup öyle temizlenmistim atlattım bu şekilde
Haticenur9806 Bende doğum yapalı iki buçuk ay oldu yeni yeni geçti o koku normalmiş hiç korkma bol bol çamaşır değiştir enfeksiyona karşı
Ftmnrhazal Gulcan44 Benimde 29 gün oldu normal doğum yaptım normalmiş o koku ve değişik bi koku çok kötü kokuyo 9 ay adet olmayınca içimzdekilerde anca temizleniyor demekki