Zumranur Merhaba güzel anneler , bebeğim 2 aylık memeden ayrılmak istemiyor. Parça parça emiyor emzik vermek istiyorum ama alışmadı bir türlü her bebek kabul ediyor mu ? kabul edenler de nasıl alıştırdınız söyler misiniz
Papatyasevdalisi Zumranur ben ilk kizimdada kullanmadim ikinciside 7 gun sonra 2 aylik olacak onada almadim mecbur kalmam.insaAllah 🙈
Dilara_Ada5747 Zumranur benim bebegim cihcc emziğini almıstım onu begenmedi sonra bim den almıstım onu verdim onunla emdi işk başlarda hep kusar gibi oldu o ögürdü ben verdim o ögürdü ben verdim iyikide alıştırmışım cok rahat ediyorum ağlamaya başladıgında ben daha yenidoğdunda 3-4 günlükkken verdim ama
Haticenur9806 Uykuya dalmaya yakın veriyorum ben biraz emip bırakıyor ayaktayken hiç almıyor. Dalacağı zamana yakın verirseniz belki tutar
Zumranur Haticenur9806 Haticenur9806 kucağımdayken bile veriyorum gerçek meme gibi alışsın diye yok almıyor . Uykuya dalacakkrn normal memeyi Bile almıyor emziği bırak .ne yazık ki 😢
Zumranur Papatyasevdalisi en azından 5 10 dk alsa yeter çünkü acıkınca ortalığı yıkıyor markete bile gidemiyorum orda aylarsa meme için ne yapıcam diye
Papatyasevdalisi Zumranur emzik emdilermi uzuluyorum ben kandiriliyo cocuklar diye ama mecbur kalmak istemem tabi 🙈