Ysmn_0 Ya ben sütümü sağmak zorunda kaldım biberona sağıp dolaba koydum sonra iki uç saat sonra tekrar üstüne biraz daha sağdım Dolaba koydum yine bi sıkıntı olur mu o şekilde bilen yazsın lütfen
Betim Ysmn_0 bunu ben de sün düşündüm ama soğuk süte yeni sağdığınızı eklemeyin bence .. iki biberon kullanıyorum ben bu yüzden
Ruzgarbaby Ysmn_0 Bugün doktoruma sordum aynısını, ısıları aynı olmadığı icin dolapta süt ve yeni koyduğunu bozabilir o yüzden ikisini de ayrı ayrı aynı dereceye getirmeden birleştiremezmişsin
Birannebirfurki Bende sütümü sağıp veriyorum ilk sağdığımı süt poşetine koyup dolaba koyuyorum ikinci sağdığımı biberonla dolaba koyuyorum soğukken birbirine ekliyorum yani
Pnrmus Bende sagip biberonlandolaba koyuyorum. Tekrar sagicagimda disari cikartiyorum zaten ben hazirlanip sagana kadar cok sogunu atmis oluyor. Uzerine sagmaya devam ediyorum. Bir sorun olmadi simdiye kadar.
Birannebirfurki Ysmn_0 benim bebeğim o sıralar küvezde olduğu için ben direk buzluğa atıyodum hastane veriyodu ama bildiğim kadarıyla dolapta 3 gün durabiliyo süt