Aselinannesii6 Benim bebeğim emerek uyuyo uyuduğu sureyi memede geciriyo yerine koyunca uyaniyo artık delirme noktasındayım gündüzleri hoc uyutamiyorum meme dışında
Deletedmom265 Aselinannesii6 benimkini sallıyorum daha sonra uyanınca meme veriyorum 2 dakikada geri gidiyor sende öyle dene
serebro Aselinannesii6 sallayarak uyutmak daha zor. Dakikalarca sallayıp uyumaması insanı çok yoruyor bence
Giraysmom20 Aselinannesii6 konuştuğum uyku eğitmeni bana değiştirilmesi en zor olan destek meme desteğidir memeyle uyumayı öğrenen bebektanse sallanarak uyuyan bebeği desteksiz uyutmaya çalışmak daha kolay demişti 🤷🏻♀️
mnnakanne Aselinannesii6 elinde olan bişey degil bence uyutma benim oglum ilk ay emerek uyuyodu şimdi artık sallayarak uyuyo hiç uyuyamadıgı zaman sallayıp biraz emdiriyorum uyuyo hemen
Aselinannesii6 serebro bama göre emerke daha zor hsjsjssh Memeyi çekince uyaniyo istiyo ki hep ağzında olsu emzik gibi
Aselinannesii6 Giraysmom20 oyledir ya ama nasi birkstiricam bilmiyorum sallanmayı da bilmiyo 6 aydır hiç sallamadim
serebro Aselinannesii6 emzik tutmuyor mu? Benim oğlum da öyleydi emzikle buldum çözümü ama sallamadan uyumuyor kolikti alıştı malesef🤦♀️
Giraysmom20 Aselinannesii6 bence bir uyku eğitmeniyle konuşun görüşün ilk görüşmede herhangi bir ücret vermiyorsunuz ve tatmin edici bilgiler elde ediyorsunuz baktınız yapamıyorsunuz o zaman uyku eğitmeniyle çalışma yapıp kısa sürede sonuç almayı deneyebilirsiniz