Papatyaa_ Sevdasahinn hapı bilmem ama lohusa şerbeti, rezene, bol su ve dereotlu yoğurt yiyorum çok güzel süt yapıyor ve sütün kalitesini arttırsın diye doktorum i mom latte yazmış vitamin, 2 kez sabah akşam onu kullanıyorum
egoztrk Sevdasahinn merhabalar ben kullanıyorum. 1 aylıkken sütüm az geldiği için bi hafta oğlum aclıktan aglamıs anlamamısız, 40 gr almıstı bi haftada. O zamandan beri kullanıyorum. 7.5 aylık olduk hala emiyor☺️. Ek gıdaya gectiğimizden beri bazen içmiyorum. Onun dısında bestlak still tea rezene vs yencek içilcek herseyi yaptım hiç biri bu hap kadar işe yaramadı.
lilosbebek Sevdasahinn Ben kullanıyorum ama sağarak veriyorum düzenli sağım yapamıyorum ondan kaynaklı olabilir bir artış görmedim
aksu5334 Ce_Ce ben kullanmadım eczanede çalışırken ablama denettim ve çok satışını yaptım olumsuz cevap hiç gelmedi günde 3 kez 20 damla duruma göre sabah akşam da olur
Ce_Ce 4234 teşekkür ederim 😊 hergün düzenli kullanmak mı gerekiyor ve 50 ml lik şişe kaç günde bitiyor acaba
Hasrett2 Bana d a doktor laktom verdi ılık süt ve ya suya karıştırıp icicem daha denemedim ama bir sey sorucam emzirirken süt icilir miii
Sevdasahinn Hasrett2 içilir neden içilmesi ben doktora sormuştum bi sıkıntı olmayacağını söyledi çocuğa alerji yapmıyorsa sorun olmaz