damlamirhat Kızlar merhaba bebeğim 3,5 aylık sütüm yok mamaya geçtik sizin bebişler günde kaç cc mama tüketiyor ve kilosu nedir ?
bgmarik damlamirhat kızım anne sütü alıyor ama sütümün az olduğu dönemlerde arada mama takviyesi yapıyorum günde 1-2 defa.Neredeyse 4,5 aylık ve asla 90 cc den fazla içmiyor.Bir akrabamızın kızı 4 gün büyük bizimkinden günde 6-7 defa 150 cc içiyormuş şaşırıp kalıyorum ben
Mom0791 damlamirhat bende tam bu konuda post acacaktım benim kozda 3 aylık meme reddi yaşadık mama verdım ıkı hafta once tekrardan emmeye basladı mamayı kestım ıkı gundur agzı pamukcuk olmuş emmiyo mama verıyom yıne ama fark ettımkı aptamıl kızımda gaz gapıyo bende aptamılı ıyı bılırdım sen hangı mamayı kullanıyorsun canım kuzım tam 3 aylık oldu bugun
demiradaam Burda bebeğiniz kilosu önemli olan kilosuna göre hesaplama yapmanız gerekiyor her 3 saatte bir beslemek gerekiyor
ayazasaf Mom0791 aptamil ve aptamil congormil bizde kusma gaz vr kabızlık yaptı değiştirdik hipp combiotic kullandık 5.5 ay ne gaz ne kabızlık oldu kilo alımıda çok iyiydi sonra bebelac golda geçtik yaklaık 7 aydırda onu kullanıyoruz ondanda çok memnunum :)
ayazasaf damlamirhat kilosunu 56 ya bölerek ortalama içmesi gereken cc çıkıyor tabii burda bebeğin iştahı ve yemek istemeside etkili 4 aylıkkrn 120 cc civarı içiyordu
Mom0791 damlamirhat aslında bende aptamıldrn vazgecmek istemıyorum ıns bizimde gaz problemımız cozulur agzı iyileşeydi tekrardan memeye doner inş kuzum
ayazasaf Atomkarinca bize doktorumuz kabaca bu şekilde min mama miktarını hesaplayabileceğimiz söyledi pediatride yapılan bir hesaplama