Svgsvg Aylardır hamileyken içmiyordum nescafe bağımlısı olarak artık içmek istiyorum bebeğimi etkiler mi
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Svgsvg Bebeğiniz ne kadarlık? Rahatsız edebilir, uykusuzluk yapabilir. 💛
lilosbebek Svgsvg günde bir fincan içilebilir diye biliyorum ama ben çok az süt vermeme rağmen kafeinsiz içiyorum
Mucizem_0809 Svgsvg hamileykende doğumdan sonrada içtim 😂 çok abartmadan 1 fincan Türk kahvesi 1 fincan Nescafe içtim doktorumda ebede çok aşırıya kaçmadan içebilirsin demişti
Pineapple20 Svgsvg ben bikaç kere granül kahve içmeyi denedim baya rahatsız oldu. Siz de az miktar deneyin zararı olmazsa biraz daha fazla içersiniz ama her zaman değil tabi çünkü zaten zararlı olduğunu biliyoruz.
bitterikolata Svgsvg bebek için değil de sizin için üçü bir Arada falan içiyorsanız içmeyin granül kahveye süt katabilirsiniz hazır paketler ve süt tozu çok zararlı gerçekten 💐
gunes65 Svgsvg nescafe ve mehmet efendi Türk kahvesinin kafeinsiz versiyonları Migros’larda satılıyor. Hamileyken ve emzirirken güvenle içebilirsin bebeğe geçen kafein zaten
Tortilla Svgsvg ben bı kez fıltre kahve ıctm sütlü bebegn o gun cok huzursuz oldu durmadı agladı dusunemedm hıc dokuncak die😣