Eliffffffff Bebeğinize kaçıncı günden sonra emzik vermeye başladınız? Hemen emzik vermeyin. Anne memesiyle emziği ayırt edemiyor. Memeyi ememiyor diyorlar. Ne düşünüyorsunjz?
Ozgeruya Eliffffffff ben alistirmak istemedim vermedim hic ama bu hafta cok fena vermeye kalktim 4 gundur almıyor bazen alıyor 5 dk emiyor o kadar onun disnda hic almıyor verdiğimde ağlıyor
Melekannesi27 Eliffffffff ben o kadar uğraştım tutsun diye tutmadı ama 4. Ayına girince tutmaya başladı o zmn herşeyi emiyodu eline ne geçse hatta salyası çok akiyodu emzik emmeye başlayınca salyası akmadı artık
Zrn35 Eliffffffff ben doğduğunun ertesi günü verdim ama ilk 1 yıl avent marka da sorun yok dedi doktor hala istemiyor zorla veriyorum şimdi 3 aylık artık daha çok emziriyorum. Yenidoğan ölümlerinde emzik çok büyük önlem aracı. Makaleler var
Pikabu Valla biz 3. Günde verdik iyi ki vermişiz başka türlü baş etmesi çok zor bence. Zaten ilk hafta en kolay tutuyor emziği diye biliyorum. Hiç meme reddi falan da olmadı maşallah
elmalikurabiye Eliffffffff hastanede verdim 😂 memenin kokusuyla hissiyatiyla emzik bir olur mu ne sacmaymis