omergkhangs Merhaba bayanlar benim gibi 2 aylık bebeği olup gaz sorunu yaşayan var mı biz ağlamaktan göbek fıtığı olduk 😔nurse hurweys. Sab simplexs,biogaia hepsini kullandık ama bana mısın demedi 😔tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Nilinannesiii omergkhangs 2.ayda mi basladi biz 22 gunluguz 1 haftadir var dun bisey aldik o iyi geldigini dusunuyorum ebebekte kiraz cekirdekli patik ve kiraz cekirdekli bel kemeri alin deneyin
Sibelasfd omergkhangs karnına sıcak bir havlu koyup masaj yapın , biz o dönemi geçirdik bilirim kabus
Mina0607 omergkhangs omx diye gaz damlası var bide onu deneyin ama hergün aynı saatte kullanılması etki gösteriyomuş birde hemen kesmesini bekleemeyin diyolar
dontsleppyunhappy omergkhangs bizimde 15 günlükken başladı. 2 aylığız hala devam ediyor. Nurse yi kullanmayı bırakmayın. Ağlama krizinde sıcak havlu ısıtın ütüyle karnına koyun. Biz titreşimli ana kucağı aldık oda gazını çıkartmaya yardımcı oluyor. Dışarda bebek arabasıyla çok gezdiriyor uz. Birde hiç bir şey kesin çözüm değil malesef 😢
Goktug0408 Benim bebeğim de çok gazlı. Gaz damlaları, gaz masajları, kiraz çekirdeği, acı elma yağı ne denediysek faydası olmuyor. Çıkarana kadar ağlayıp kıvranıyor 36 günlüğüz.