Suyagmur Selam kızlar bebeğim 1 bucuk aylık ve epeydir pamukcuk varmıs ben mama kalıntısı gecer diye takmamıstım ama agrı yapıyo sanırım artık huzursuzlanıyo mama ve memeyi reddediyo aglıyo ne yapabilirim cözüm önerisi sunabilirmisiniz 😞🤷🏼♀️
bitterdelisi24 Suyagmur ay gecmıs olsun pamukçuk acıtır ya :( gogus ucunuzu mutlaka karbonatla yıkayın zeytınyagla yumusatın .. havalar sıcak terlıyoruz hepımız sudyende gıyınce gogus ucları kirlenıyo ıster ıstemez. hıjyenı saglayın geçer ınsallah
duzenlianne Suyagmur temiz bir tülbenti kaynamış ılımış sıya batırıp küçük parmagıma geçirip o şekilde temizliyorum ben. Birde karbonatlı suyla da yapıyorlar ama onu denemedm
gulsah0715 Suyagmur benim bebeğimde de vardı eczane bize bir damla verdi öyle geçti ama ismini hatırlamıyorum
Ayseee27 Suyagmur herşeyi denedim olmadı candi pak diye bi sprey aldım ve ingiliz karbonatı. Sprey 3 4 günde geçirdi ve bi daha olmadı. 3 aylıktı kullandığımda
Umay81 Benim kızımdada olmuştu daha yeniyken fark ettik karbonatlı suyla sildim ben günde iki üç kere geçti
Suyagmur bitterdelisi24 canım bebeğim meme almıyo mama veriyorum malesef oda kalıntı yüzünden oldu diye düşündüm ☹️
Nefesinannesii Doktora göster canim ilacla 2 3 güne geciyo hemen karbonatlı suyla silmeye çalışma ağzına dağıtırsın bizimkide yeni atlatti geçmiş olsun bebişine
Ayseee27 Bende damlayı kullandım geçmedi sildim geçmedi su verdim geçmedi 4 gün falan spreyi kullandım bi daha da olmadı dili bildiğin tabaka olmuştu mamadan ama şimdi içse dahi olmuyor