Belinay19 Arkadaşlar kızım 10 ay 16 gunluk, 7650 gram özelde bı doktor kalorisi yüksek mama verebilirsiniz rapor çıkartıp dedi, rapor çıkarmak için şartlar nedir bileniniz var mı bebeğin kaç kilo olması lazım nasıl oluyoe bilgisi olan yardımcı olabilir mi
nilbuglem Belinay19 eğer infantrini mamadan bahsediyorsanız zaten buna doktorunuz karar veriyor raporlu alınıp alınmayacağına biz kullanmştık ama ücretli bir şekilde temin ettik
nilbuglem Belinay19 benim kızım çok içmedi maalasf zayf bebek zayıf kabullenmek lazım 🤗 kızım şu an 18 aylık 10 kilo hiçbir sağlık problemi yok çok hareketli çok şükür🙏🏻
Belinay19 cicekannesi22 çok üzülüyorum her gören bebek çok zayıf doktorumuzda zayıf dedi bilmiyorum canım iki doktor görüyor
nilbuglem Belinay19 üzülmeyin benim kızımda öyle ama inanın sağlıklı olsunlar, kan tahlili diğer her şeyi temizse bu mamayı alın deneyin. Severse doktorunuza söyleyin rapor çıkartır tanesi 10 lira çünkü
cicekannesi22 Belinay19 üzülecek birşey yok canım herkesin bebeği kilolu olucak diye birşey yok sağlıklı olsun yeter diceksin
nilbuglem elifsezer_ yaa iştahsız bebekler bizi yoruyorlar bende zorla yediriyorum önüne koyunca merak edip ağzına bile götürmüyor 😌
Belinay19 nilbuglem şimdilik 7 tane aldım bakalım severse öyle yapicam, baskada napabilirim bilmiyorum