SeeDaa Arkadaşlar benim kızçem sarışın hatta beyaz denecek kadar.. Sizce hangi renk kıyafetler montlar rengini açar ? ☺
Ocakhaziran SeeDaa benimde oğlum sarisin çok seviyorum sarışın çocukları bekarkende çok severdim ama ben kumralim tahmin etmiyordum sarışın olucağını… sonuçta sağlıklı olsunlar da yine 😍
benbirikimiyim SeeDaa ne zaman saç rengi açıldı ben ve eşim sarısınız kızım 3 aylık şu an beyaz tenli kumral acaba değişir mi saç rengi
Esdoel SeeDaa sarı çok yakışıyor 🤩 iki çocuğum da beyaz saçları sarı ben açık renk olarak sadece sarı yakistiriyorum köyü olarsk ta lacivert ve asker yeşili
SeeDaa benbirikimiyim sıkıntı yok canım.. Burda neler görüyoruz neler.. Ben sadece sohbet amaçlı sordum.. Boşver ☺☺
Bebegimucizem SeeDaa benim oğlumda sarışın kırmızı ve saks mavisi çok yakışıyor ama kız bebeğine de fuşya ve kırmızı hoş olur limon sarısı da yakışır sarışınlara 😌
mom20 SeeDaa sarışınlar şanslı her renk gidiyor onlara 😅 Bnm oğlanda sarı ben genelde açık renk giydiriyorum sarı pembe yeşil turuncu hepsi yakışıyor yaa 😍😍😅
Deletedmom348 SeeDaa Ben kızıma açık renkleri ve mor lila pudra pembeyi çok yakıştırıyorum. H&M den aldım montunu. Pudra rengi🥰
SeeDaa Deletedmom348 bende o rekleri seviyorum biraz pastel tonlar hoşuma gidiyor ama cok beyaz oldupu için soluk kalıyor.. Sanırım montunu kırmızı yada fuşya alıcam..
HamzaSiracveBen SeeDaa haha biz de anası babası kara saclı kumral tenli oğlumuz sapsarı millet bi sasırmıyo değil 😂😂😂😂