tosbikannesiii Kızlar merhaba bebeğimin kafasında inanılmaz şekilde Konak oluştu zeytinyağı sürüp banyo sonrası tarayayım diyorum egzaması da var birden çıkınca endişe ettim normal demi bide ne yapayım zeytinyağı yeterli olur mı
Unknown tosbikannesiii Normal her bebekte neredeyse oluyor. Bebeğimde de olmuştu. Zeytinyağı sürüp biraz bekletip ince tarakla geriye doğru taradım. Pıt pıt çıktılar 🙃
benbirikimiyim tosbikannesiii yap canım 5 dk beklet ince uçlu tarakla tara bende 1 ay önce denedim işe yaradı ve çıkmadı daha, temiz durlamamaktan oluyormuş
senceumrumdam1 tosbikannesiii bebek yağı varsa sür yumuşat sonra ters yöne doğru tara zaten yukarıya pul pul çıkacak bunu bi kaç gün dene ben denedim 2 güne geçti canım
senceumrumdam1 tosbikannesiii ve mutlaka badem yağı kullan hem saçlarını uzatıyor hemde besliyor doktorum öneermişti cidden bizim ki uzadı bi daha konak oluşmadı
Unknown benbirikimiyim Kesinlikle 😂😂 Zaten vardır öyle sadist huylarım. Sivilce patlatmak , deri yolmak , yaranın kabuğunu kaldırmak gibi🤭 Yeni zevkim de bebeklerdeki konağı taramak 😂🤤
Yagmuranne Merhaba, konak yapısal oluyor genelde. Her bebekte olmuyor, olunca da kiminde az kiminde yoğun olabiliyor. Konak önleyici şampuanlar da bir nebze işe yarıyor.🌸
senceumrumdam1 tosbikannesiii temizken kullan yani banyo yaptırdıktan sonra saçının içlerine çok hafif pamukla sür çok yağlı olmayacak şekilde hem besliyor hemde konağı önlüyor sürekli nemli kaldığı için doktorum söylemişti cidden işe yarıyor katkı maddesi olmayanlardan al zaten yazıyor içerikleri doğal olsun. Konak geçtikten sonra bunu yap ama her duş sonrası da yapma 2 güne bir yap duşunu aldır sür 2 güne bi 🌸
tosbikannesiii Unknown resim atmayı bilmiyorum ki atayım egzaması da var oda birden çıkınca bisey mi oldu dedim o kadar da fazla oldu ki sok oldum ama içim rahat etti 🙂
Lalin tosbikannesiii benim kızımda da 2 aylıkken olmuştu. Mustela şampuan yaptı. Doktorum zeytinyağı sür tara dedi ama zeytinyağının beslediğini okumuştum bir yerlerde yapmadım o yüzden. Babe markasının konak önleyici şampuanını aldım. O da işe yaramadı. 3 ay da böyle geçti. En son şampuanı değiştirdim 3 günde geçti.