Umayarikan Kızlar nasıl bebekleriniz ilk haftalara göre 3 gündür bebeğim daha huzursuz gündüzleri uyumuyoe sürekli ağlıyor sanki yeni emmesine rağmen açmış gibi hissediyorum sizde durumşar nasıl ?
Defne-m Umayarikan bizde bugun 1 aylik olduk son 3 gundur ne uyku ne meme ne mama hicbirsey yok hic mi acikmiyor anlamiyorum zorla verincede kusuyor 😔😔😔
bhrcpt Umayarikan Benimkide 1 aylık sürekli hzuursuz bir gün iyi bir gün kötü. Dün gece hiç uyuyamadık nerdeyse. Ikındı durdu sürekli huzursuzlandı tam dalıyor kusuyor uyanıyor tam dalıyor bu sefer gaz sancısı yoprandı artık çocuk bazen derdini anlayamıyorum çok üzülüyorum. Nedense gündüzleri çok rahat uyuyor. Ama geceleri kabus. Dönence aldım yeni belki sesi iyi gelir falan ama yok oda fayda etmedi. Sling aldım dün gündüzleri kullanıyorum huzurlu uyusun diye çok güzel uyuyor ama gecemiz perişan 😢
Tortilla 44 günlüguz hala aynı delırır gbı aglıor gunduz uyumuor gece cok gzueldı uykusu oda bozulmaya basladı uc gundur😭 hep yanında durmamı ıstıo
Minnokkunannesi Gaz gaz gaz.. Daha ne diyeyim. Sabaha kadar uyumuyoruz hep kendini sıkıyor. Kakasını yapsa bile ıkınma kendini sıkma hala devam ediyor. 1 dksı rahat geçmiyor oğlumun çok üzülüyorum
Umayarikan Ikınma bizdede var morarana kadar ıkınıyor sürekli ıkınma halinde 🙄 Ne zaman biter bu ataklar kızlar Allah hemipimize sabır versin çaresizlik zor
Minnak23 Aynı durum bizde de, var gündüz hiç bir şekilde uyumuyor uykusu var kuş gibi yirmi dk uyuyor oda ayakta sallanarak sonra uyanıyor sürekli emmek istiyor meme de durmak istiyor napıcagımı bende bilemiyorum