mervecrbg Birkullanici bebekten bebeğe değişir canım oğlum 8 aylık emekliyo tutunarak kalkıyo bi kaç saniye ayakta durabiliyo 6 aylıkken alttan iki diş çıktı şuanda da üstten 1 dişi çıktı
File351047 Birkullanici bizde 8 ay 18 günlüğüz alttan iki dişimiz var. Emekleme yok daha yavaş yavaş popomuzu kaldırıyoruz artık yakında emekler diye düşünüyorum 😊
Birkucakmutluluk Birkullanici benimde oğlum 9 aylık oldu. Kilo ve boyu kaç acaba :/ aslında hiç takmazdım ama artık biraz geriden geliyor gibi :/
Birkullanici mervecrbg maşallah bnmkimama sandalyesinde doğrulmaya çalılıyor kalkıyor da ama biyerlere tutunma yok
Rizeligelin Birkullanici 5 aylıkken 2 ön 7 aylıkken üst 2 7 ayın sonunda uste 4 tamamladı alt ya 3 oldu
Rumeysa34 Birkucakmutluluk ah şuan bize benzer bir yazı okudum oğlum 9 aylık Bugün tam emekliyor 4 dişimiz var ama asla kilo almıyor ve inanılmaz hareketli bir bebek neden kilo almıyor bilmi 7450 kilosu
isill Birkullanici Birkucakmutluluk @Rumeysa34 benm kizim da 9 ay 1 gunluk dun tam 9 aylik oldu emekleme yok dis yok bugun kontrolune goturdm emekleme ve dis olmamasi olablr dedi kilosu 7400 boyu 70cm boyu ideal dedi kilosu da gelisim tablosnda incelemem takibe almam gereken br kiloda degl saglikli dedi cok skur ben de braz takiliodm kiloya ama sagglikli oldktn snra taklmamak.lzm sznklrn by kilo kc
Celins Birkullanici oğlum 9 ay 1 günlük 😊 6 tane dişi çıktı, aslaaa emeklemiyor hiç niyeti yok. Tutunup kalkıyor, taytay duruyor, ellerinden tutunca yürüyor bırakınca da 1-2 dakika desteksiz durabiliyor 1 adım atıp hoop devriliyor🤭 yüz üstü durmayı sevmiyor pek yürüme meraklısı.
Birkucakmutluluk isill @Rumeysa34 bende dün götürdüm kilosu 7900 boyu 69. Her görende minyon, biraz yemek yedirin diyip duruyor. Kimseyi takmıyordum çok şükür sağlıklı ama geçen aya göre çok az geliştiğini fark edince biraz takmaya başladım. İki tane dişi var 6 Aydan beri emekliyor. Fazla haraketli, ondanda az kilo alıyor olabilir mi acaba bebeklerimiz ? Rabbim hepimizin çocuklarına hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin
Rumeysa34 isill ya evet öyle aslında ama yinede şöyle kucağa alınca biraz etleri gelse yanakları tontiş olsa iyi olur 🥰
Kuroneko 3 dişi var 1 aydır emekliyor birkac haftadır sıralıyor, kilo alımı yavaşladı ve ek gıdayı reddediyor. Sadece seftali yiyor 🤦♀️ anne sütü alıyor ama yetmedigini düşünüyorum, doktora sorup en azından aksamlari devam sütü kullanmak istiyorum
Reyhanbal Birkullanici 8 ay 10 günlük. 6 dişi var emeklemiyo ama komando gibi sürünüyo yerde :) koltukta benden tutarak kalkıyo şimdilik bu kadar :)
Rumeysa34 Birkucakmutluluk çok çok amin canım benim düşünüyorum galiba çok hareketli oldukları için almıyorlar
isill Birkucakmutluluk amin bnce masallah sizin kilosu iyi ek gida nasil gdyr kac ogn veriosnz nasil veriosnz
Reyhanbal Birkucakmutluluk benim kızım 2620 doğdu. Baktığın zaman kilosu boyu iyi evde boyunu ölçtük 8 aylık şuan 72 cm ama tipi minyon🤷♀️ Ufak duruyo şükür sağlıklı takmıyorum artık
Birkucakmutluluk Rumeysa34 sağlıklı olsunlar canları içinde olsun en önemlisi bu aslında ama anne yüreği mi desek bilemedim :)
isill Rumeysa34 evet ya canlari sagolsn da ben de cok sevrdm tombis bebis 🥰 ek gida nasil veriosnz kac ogn
amineaasya Birkullanici emekleme bir aydın var tutunup kalkıyor her yerden çıkıyor her yere uzanıyor düşe düşe yüzü gözü yara ama diş yok hala
Birkucakmutluluk isill 3 öğün veriyorum. Kahvaltı, öğle ve akşam. Aralardada meyve ve yoğurt veriyorum. Tabi çok kezde anne sütü. Püre yemek çorba her şekil veriyorum. Bazen patates közleyip eline veriyorum kendi yiyip bitiriyor. Kabak havuç patates püresi yapıyorum. İçine keyfime göre biber kırmızı biber soğan sarımsak yulaf bulgur irmik atıyorum. Hepsini aynı anda atmıyorum tabi. Yoğurda yulaf katıyorum. Ispanak yemeği yapıyorum severek yiyor. Yemeklerine bazen semiz otu atıyorum. Aklıma gelenler. Bu ayda mercimek çorbasına başlıcam. Benim oğlum muhallebi un kavurması pirinç unu yoğurt çorbası gibi şeyleri sevmedi. Siz neler yapıyorsunuz fikir olsun