Ozgeoyku Selamın Aleyküm Kan damlasına başladık ama kan damlasına başladığım günden beri kakasının rengi değişti kırmızı kırmızı noktalar var kakasında kan damlasını kullanmadan önce böyle bişey yoktu?
Kumsal-1034 Ozgeoyku bizde olmadı çok şükür ama sağlık ocağından ebe miz kaka veya çiş renginde değişim olabilir korkma demişti
Arasannesi Ozgeoyku evet kan damlaısndan oluyor benım bebegımde de oldu vegaferon da oluyordu 2 hafta ara verdı doktor sonra ferruma başlattı duzeldı
Ilknurcinar Ozgeoyku bizimde koyu yesil olmustu. Kan.damlasindandir dediler. Ama kirmizi noktada bazen kan damlasindan olabiliyor. Bende ferrum kullaniyorum sorun yasamadim daha ama ebe bana ilactan sinra biraz su ver kabiz yapmasin demisti.
Ozgeoyku Damla1papatya 4 Aylık Aşı olmaya gittiğimiz de başlattı iğrenç bişey 6 damla ama kabız yaptı çocugu
Ozgeoyku Arasannesi Hastaneyede gitmek istemiyorum virüsten dolayı bu sizin yazdığınızı alsam direk eczaneden başlasam olur mu ki
Arasannesi Ozgeoyku olur zaten baslayacaksınız mecbur.doktora gıtsenızde aynı uygulamayı yapar.once 1-2 hafta keser bagırsakları dınlendırır.cunku bagırsaklar henuz hazır olmadıgı ıcın yapıyor bu etkılerı.sonra katkısız temız ıcerıklı bır sey aldırır.doktorumuz ferrum ıyı dedı ve ona baslattı
Ozgeoyku Arasannesi teşekkürler ben diyetini bıraktım zaten baya oldu bırakalı sizin dediğinizi alayım o zaman teşekkür ederim
Ozgeoyku Ilknurcinar Ben eczaneye gittim ferrum istedim diğeri kabız yaptı diye söyledim bana eczacı ferrum la önceki kullandığın kan damlasının içindeki maddeler aynı yani içeriği aynı buda aynısını yapar dedi 6 damla değilde 2 3 damla ver dedi