Birgul Kizlar avuc avuc döküluyor saclarim ne yapabilirim kel kalacam bu gidisle her banyo banyodan sonrasi eziyet oluyor.evde saclarimi salamiyorum bile resmen avuc avuc
bitterdelisi24 Birgul aynı canım aynı 5 ay oldu bızde oyleyız banyodan sac toplamaktaj bıktım kızımın avuçları bile sac🥺 emzırme dönemı bıtene kadar malesef dökülüyor mus ya kazıtıcaksın yada bu diyardan gıtceksin :)
mervecrbg Birgul doğumdan sonra benimde öyleydi avuç avuç döküldü resmen kel kalacaktım doktora gittim magnezyum çinko ve demir hapı verdi bide e vitamini ampul verdi ondan sonra durdu hatta yerine yenileri çıktı çoğaldı
Aliveannesiiii Birgul bence vitamin eksikliğiyle alakalı canım hamilelikte kullandıklarına şimdide devam etmelisin doktorum bana öyle dedi devam ediyorum 🙏🏼
Birgul bitterdelisi24 ay ama cok cirkin oluyor topladigimda bile kenarlari acik acik kaliyor.kiz ben emzirmiyorum kii malesef 😔
bitterdelisi24 Birgul hadi ya kac aylıktı bebısın gecer ınsallah ya valla ınan ben sacımı acamıyorum bile hep topluyorum :(
Birgul bitterdelisi24 6aylik canim hiz emzremedmki dogumdan sonrA ikinci ameliyt oldum streste sutum gtti😔
Birgul mervecrbg yaa ocean mummy almistm onunda icinde butun vitaminler var icsemmi denesem mi bilemedim 😔
Birgul bitterdelisi24 yok canm normal dogum yaptim ben.dogumdan sonra vajinadan kaka gelmeye basladi tum popo kaslarim yirtildi.ondan ameliyat oldum malesef uc dort ay sonra iyilestim ameliyattan
SbnmTlg Hormonların eski haline gelmesi için hamileyken neredeyse hiç dökülmeyen saçlar maalesef ki 8 ay boyunca dökülmeye devam edecek ne yaparsanız yapın.
Birgul SbnmTlg azaltmak icin de mi bisey yapamayiz acaba 😔 sac kadinin süsü kendimi kotunhissediyorum
SbnmTlg Birgul Ben halalles şampuan aldım ama gözle görürlür bir fark göremedim. Benim saçlarım da normalde ince seyrektir. Doğal yağlar sürebilirsiniz isterseniz ama 8. aya kadar dökülme devam edecektir 🤷🏻♀️