Tubade Hazalperi ben hala içiyorum ama çok şekerli ve kesinlikle kiloda yapıyor ben 3 kilo geri aldım o çayla
Yasirhatice Hazalperi ben iciyorum emziren anneler için olanı çok şekerli ise yarıyor ama iste çok şekerli
Pelin55 Hazalperi humana kullaniyorum memnunum simdilik ama.sekerli baya hipp de aldim daha kullanmadim onda seker orani daha dusuk
Hazalperi Gamzementes Tubade Yasirhatice şekerli olması sorun ya şeker iyi birşey değil zaten keşke şekersiz olanı da olsaymış
Hazalperi Evata arifoğlunun anne çayı varmış ona baktım şimdi şekersiz sadece bitkiler var içinde Pelin55 Yasirhatice
Evata Ben kullanıyorum evet şeker var ama kalprisi çok yüksek değil ara öğün olarak kullanıyorum aynı zamanda diyet yapıyorım dopum kilolarım gitmiş olmasına rağmen üzerine 1 haftada 2,2 kg verdim. Çok dikkatli besleniyorum sütümde de bir sıkıntı yok
Gamzementes Hazalperi Humana yerine hurma yiyip ısırgan rezene kimyon içebilirsin kızım 6 aylık olucak bir kaç güne sütüm azaldı onun için e bebekten promalt aldım o bende baya işe yaradı diyebilirim birde dert etme sütüm yetiyor mu çocuk aç diye düşündükçe de psikolojik olarak azalıyor sanırım . Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah 😌