Simranur Arkadaşlar doktorum bana çatlatma iğnesi uygulayacak ve ben ek olarak yumurtalıklarım büyüsün diye incir tüketmeyi düşünüyorum. sizin farklı tavsiye edeceğiniz bişey varmı☘️
Cihangiriinannesii Simranur Bence şuan sadece doktorun verdiklerini kullanın. İncir prolaktin hormonunu yükseltiyor ters tepebilir. Bu arada klomen+catlatma iğnesi ile iki kez gebe kaldım size de nasip olsun inşallah 🤲🏻 💕
Elifliyam Simranur bende çatlatma ignesi kullandim ilk ay hamile kaldim çok şükür. Buna ek olarak bisey kullanmadim bence iğnenin etki etmesini bekleyin.
Ghb Bende çatlatma iğnesi vurundum ilk ay hamile kaldım inşallah sizde hemen kalırsınız başka birşey yapmamistim ama post üste kalsın
Simranur Ghb benim önce yumurta olgunlaşması için igne sonra çatlatma iğnesi olucakmış ay inşallah kalırım
Mermeral İlaçla birlikte incir tüketmeyin. Fazla büyürse erken çatlar, çatlatma iğnesi ve büyüyen yumurtalar boşa gider.
Simranur Mermeral benim zaten büyümede sıkıntı bunun için bugünden sonra yumurta geliştirici iğne daha sonra çatlatma iğnesi kullansam yine sorun olur mu acaba
lilosbebek Simranur Zeytinyağında birkaç gün karanlık yerde bekleyip yiyonurdu sanırım ben de kullanmıştım İnşallah olumlu sonuç alırsınız
lilosbebek Simranur Hayır 3 kere yumurta takibi yaptırdım 1 aşılama sonra tüp bebekte 3. Denemede hamile kaldım