1prens1prensesannesii Kızlar oğlum 4 aylık.. Biraz az kilo aldı bu ay mama kullanmamız lazım. Ama asla biberon kabul etmiyor şırınga kaşık hepsini denedim yokv ağlıyor. Alıştırma bardağı ile mama içiren var mı? Onunla kabul eder mi acaba?
Lalin 1prens1prensesannesii arkadaşımın kızı var biberon ve emzik kabul etmiyor asla. O su içirmek için aventin alıştırma bardağını kullanıyor. Çok memnun. Bir deneyin içer belki mamayı.
gozdeteacher 1prens1prensesannesii Bebedor’unkini deneyebilirsiniz. Emdikçe geliyor. Oğlum 6 aylıkken suya onu kullanmaya başlamıştık. Alışması biraz zaman aldı ama mamanın tadını alınca bebeğiniz daha kolay alışır diye tahmin ediyorum. Hem sizi emiyorsa meme reddi ihtimalini de düşürüyor emdikçe içtiği için. Her alıştırma bardağı böyle değil. Bazıları kolay emişli olduğu için meme reddi yapıyormuş.
nur-nr_123 1prens1prensesannesii kzuum bnm oğlumda kabul etmiyordu aventin alıştırma bardağını kullanıyoruz o kaar içmesede içiyor artık
1prens1prensesannesii Lalin şu küçük olanlardan mı damlalıl gibi? Eğer oysa ondan da içmedi. Ben şu iki eliyle tutulan var ya onda. Almayı düşünüyorum suluk gibi olanlar
Dilekoyku 1prens1prensesannesii aynn bende aventinkini kullaniyorum iki elle tutulan cok memnunum su ayran meyve suyu hersey iciyo onunla