Asel20 Kizlar uygun fiyata mama sandalyesi ariyorum a101 şok markete bir kac kez geldi ama denk gelmedi varmi bildiğiniz uygun fiyata mama sandalyesi
ayazasaf Asel20 e bebekten aldım ben iki tane baby plus double diye geçiyor çok memnunum sağlam sarsılmıyor çok
Lalin Asel20 ikea antilop kullanıyorum. Tepsisi bulaşık makinesinde yıkanabiliyor ama ben her akşam kızımla birlikte duşa sokuyorum. Hem kızım hem sandalye yıkanmış oluyor. 🤣
Mora Ikea antilop çok kullanan var fiyatıda uygun bir araştırın isterseniz, ben kiwi koala kullanıyorum aşırı güzel bu olmasaydı ikea olanı alacaktım
hhtce Mora internetten mi aldınız mağazalarda göremiyorum ben de kiwi koalayı beğendim Almayı düşünüyorum
nursocum hhtce ben iki tane aldım hem annemlere hem bizim eve ikisinden de çok memnunum kiwi koala chiccoyla arasında pek bi fark yok hatta koalada daha mutlu gibi
Mora @hhtce Evet hepsiburadadan aldım çok güzel kargolanmış geldi kullanıyorum iki aydır aşırı memnunum valla sormak istediğin varsa aklına takılan sorabilirsin canım
hhtce Mora bazı mama sandalyeleri arkaya eğimli oluyormuş bu nasıl acaba bir de tekerlekleri sabitleniyor mu çocuğun hareketlerinde oynar mı tekerlekler