Mms06 Kızlar yeni doğum yaptım ama göğüslerim çok büyük buna rağmen ucu çok küçük bebeğim emmek istese de tutamiyor ağlıyor Allah rizasi için var mı bu durumu yaşayan ya da ne önerirsiniz bir alet çözümü var mı
EmirElifAnnesi Mms06 göğüs ucu çıkartıcı kullanabilirsin silikon e ebebekte satılıyor bende onunla emziriyorumm
Papatyaa_ Mms06 ben bu sebeple göğüs sağma makinası almıştım çünkü enemiyordu bebeğim sağıp veriyordum ve üç günde göğüs ucum çıktı şuna acılar içinde emziriyorum 😓
Aryamomm Mms06 canim benimde uçları yok silikon denedim bebeğim almadı ağzına ama ben pes etmedim canim çok acıyor emerken ama göğsümün tüm kahverengi bölümünü ağzini açınca hemen koyuyorum emiyor o da şükür
Parpapali Mms06 benimde 3 hafta oldu iman dogdğu da meme ucum içeri doğru cukur şeklindeydi o kadar yoktu sonra manuel sağma makinesi ile sapmaya çalıştıkça ucu çıktı ağzına verdıkçede bebek cukardı ucunu
Nuran6024 Göğüs uçları var onları takıptada emzirebiliyorsunuz eczanede satılıyor bende o şekilde emziriyorum ben ne kadar sağarsam sağıyım ne kadar emerse emsin eski haline geri dönüyor malesef