Birannebirfurki Başlarda asla uyanmayan çocuk son günlerde uyumaz oldu ya gazını çıkarmak içi göğsüme yatırdığımda ya da ayakta sallayınca uyuyo beşiğine koyduğumda uyanıyo ne yapabilirim
Tuba Birannebirfurki Benim bebeğim emzirirken uyuyakalıyorsa gazını çıkartmıyorum. Gaz rahatsız edince hemen kalkıyor zaten. Rahatsız etmediğinde ise uyuyor güzelcene. Ayakta sallamadığım için ona bir şey diyemeyeceğim fakat derin uykuya geçmesini beklediğiniz halde mi uyanıyor yatağına yatırdığınızda?
Meriwa Birannebirfurki canm benimkide memede uyuyor bugun tüm gün huysuzluk etti yatağına koyarken kendini parçaladı uyumadı uykuya dalmadı bi hemşire arkadaşım yardımcı oldu serinlik arıyodur sıcaktır dedi balkonda reflü yatağında yatırdım valla mis hibi 2 saat aralıksız uyudu bi öyle deneyin sizde klima varsa açın veya en serin yere cıkarın hemen daldı benimki
Tuba Birannebirfurki O zaman kokunuzu arıyor olabilir mi🤷🏼♀️ benim de 28 günlük oğlum var hep ne kadar yatağında uyumasına dirensem de koyduğum an uyanıyor yanımda ise mışıl mışıl uyuyor😏
Meriwa Birannebirfurki valla balkonda yattık da esmiyodu gece içeri aldım evimiz tüm gün güneş görüyor sıcakdan olmuş sizde gene dikkat edin sıcakdan kilo kaybı bile yaşadık biz