Mehtee Ayy hanımlar benim hamileligim boyunca karnimda hic catlagim oluşmadı. Ama bacaklarım berbat sekilde çatlayıp mor damarlar oluştu 31 gun oldu doğum yapalı hala. Oyle duruyorlar nasıl gecer bunlar sizce?
Nesli0504 Mehtee al bende de o kadar😄 karnımda 1 tane çatlak yok ama baldırlarımın yanları mor bir şekilde damarlanır çatladı benimde 4 ay oldu doğum yapalı tamamen kayboldu morluklar çatlaklar da dikkatli bakınca belli oluyor kafama taktığım kadar bir sonuç olmadı yani çok şükür 😄
Mom088 Mehtee canım 2 ay oluyor hala aynılar benimde bacağımda biraz oluştu.. kremle geçeceğinede inanmıyorum 🙄
Smy16 28 gün oldu dogum yapalı, hamileliğim boyunca çatladım yetmedi dogumdan sonrada çatladım halada devam ediyo ben anlamadım çatır çatır çatlıyorum resmen 🙄 benimde bacaklarım dediğiniz gibi mosmor bi suratım kaldı heralde çatlamayan
Mehtee Smy16 ayy bide ben dogumdan sonra eski kiloma 4 gunde vardım vucudum sarkti resmen heryerim eksimis hamur gibi dökülüyor 🥴
Smy16 Nisasmom bende boşu boşuna sürdüm kremleri 😂 doktorum ne sürersen sür genetik birazda çatlama işi dedi ama ben anlamadım nasıl bi genetige sahibim bütün sülalenin çatlaklıgı benim vücudumda toplanmış sanki 🙈
Mehtee Nisasmom ayy ben hamileyken kremler yaglar suruyordum bisi olmasin diye yinede oldu sonrasında doktorumla kontrolde konusacam bakalim ne onercek
Mehtee Nesli0504 doktoruma sorcam bu kontrolde acaba nasil gecer diye acayip taktim belki zamanla gecer ama suan goruntu berbat 🥴🥴
Mom088 Mehtee biraz zaman ver kendine doğumun üzerinden biraz zaman geçsin gözlemle.. ben öyle yapıyorum bakalım nolcak