Timurhan Iyi günler burda yeniyim yeni dogum yapdym hangi ıslak mendil tavsiye edersiniz lütfen yardamci olun 🙏🏻
fanatikfenerli Timurhan sağlıkla büyüt canım hoşgeldin 🌸 ben uni baby ninkini kullanıyorum doğduğundan beri çok memnunum aklında bulunsun 🌸
patitoo Timurhan primanın besi güzel ama mendili hep tahriş pişik yaptı sleppy bambulau kullanıyoruz dışı bile değişik tuttuğunuzda paketi bez prima ıslak mendil sleppy
Yenidenanne Timurhan benim bebeğime hepsini denedim ve hepsi pişik yaptı o yüzden marka farketmeden hepsinden alıyorum yıkayıp öyle kullanıyorum pişik falan olmuyo çok şükür
Mavisimm Uni baybi saf sulu kimyasali en az olan dr tavsıyesı sampuan deterjan bebek yagida tavsiye ederim ben kullanyorm memnunjm
limonlukarpuzzz Mavisimm uni baby malesefki bahsettiğiniz kadar masum değil yilbasindan sonra üretttiği islak mendilin içine paraben sls ekledi. Yulbasindan önce içerigi temiz olan ürünlerdi ama şuan öyle değiller.
BeyzaLivaLeyla Timurhan sleepy bambulu olanı kullanıyoruz çok memnunum kokusuz yumuşak bir dokusu var
Aybarsefeee Timurhan sleppynin yeşil paketli organik yağlar içeren ıslak mendilini kullanıyorum. Ağır parfüm kokusu yok, dokusu yapısı da çok güzel hiçbir şikayetim olmadı çok memnunum tavsiye ederim.
ilayda_34 Timurhan kızım doğdundan beri uni baby yeni doğan ıslak mendilini kullanıyorum çok memnunum kızım şimdi 6 aylık
zerroya Timurhan unibaby yenidoğan doğduğundan beri kullanıyorum altını bezlediğim sürecede kullanmayı düşünüyorum
Kuzey2019 8,5 aylık oğlum ilk doğduğu günden beri pamuk kullanıyorum hala da devam ediyoruz,hiç ıslak mendil kullanmadım henüz.aslında artık geçsem mi bende bilemedim 🤷🏻♀️😌
Fatma_FLZ Timurhan pamuk ve suyu öneririm 8 aylık olacağız hala pamukla silerim Sadece kakasini ıslak mendille aldırırım Islak mendil olark sleepy natural yenidoğan kullanıyoruz
fanatikfenerli Timurhan ilk 4 ay kadar su ve pamuk da kullanmıştım ara ara ıslak mendili de yıkayıp kullandım sonra normal olarak kullanıyorum canım ben memnunum yani, 8,5 aylığız.
Yeliz2019 Prima Aqua pure ıslak mendil öneririm ama daha yeni doğduğu için su ve pamuk en güzeli 9. Ayda geçmiştik ıslak mendile
Dmtsnrr 2 ay olduk hiç ıslak mendil kullanmadım e bebekten bebek temizleme pamugu alıyorum onla siliyorum