Mlkkrnlkoglu Selam herkese yeni doğum yaptım 3.5 aylık bebeğim hep evdeyiz bebeğimle malum kış tvde bişey yok internetten yavaş olduğundan bişey izlenmiyo digitürk dsmart tivibu kablotv hangisini tavsiye edersiniz yabancı ve yerli film ve dizi izlemek için. Çok da fiyatlı olmaması lazım. Şimdiden teşekkürler
ayis Mlkkrnlkoglu Bizde Türk Telekom tivibu var güzel kanalları var yabancı yerli ama fiyatını bilmiyorum açıkçası ...😌
asaf-ask Mlkkrnlkoglu bizde de tivibu var yerli yabancı spor kanalları güzel fazlaca var 17 lira gibi bişeydi aylık
Simsiminannesii Mlkkrnlkoglu tivibu güzel canım uygun da ama netflix dizileri cok guzel 2 günde hakan muhafızı bitirdim 2. Sezonu bekliyorum şimdi insatiable ye başladım tavsiye ederim
Mlkkrnlkoglu habibe_omerasaf internet üzerinden değil mi bizim int hızımız az geliyo sanırım çok takılıyo online bişeyler izlemeye çalışırken
habibe_omerasaf Mlkkrnlkoglu evet aynen internet üzerinden tv den izliyoruz çok güzel dizi film var. Alt yapıyla alaklı sanırım sizin internet hızınız.
Dorukcumunannesi Mlkkrnlkoglu vala netflixde inanilmaz guzel dizi ve filmler var. Bnde ayni durumdayim cocugu uyutup dizi izliyorum hergun 2 bolum🤩