Besteninannesiii Ben kendim verdim 5 buçuk aylık başladık. Şu an 7 ay 1 haftalık o zamandan beri kendisi uyuyor. Önce bebeğinizin uyku ve uyanıklık sürelerini ayına göre düzenlemelisiniz. En önemlisi bu. Hep de rutinleri olmalı, uykuya gideceğini anlayabileceği. Uykusu geldiğinde sakinleştirip yatağına götürün okşayın sırtını pışpışlayın. Uyanıklık süresi bu ayda 3 saat olmalı ama bizimki 2 buçuk saat dayanıp 3 uyku yapıyor gündüz. Size 2 uykuya geçmenizi tavsiye edebilirim ben de çalışıyorum ama biraz daha vakit var.Yüzüstü yatırıp pışpış yapmayı öneriyorlar genelde. Emzik kullanıyorsa uykuya salarken sıkıntı olmuyor daha iyi yardımcı. Pışpatla uyumaya alıştırıp sonra o desteği zamanla azaltarak desteksiz uyutabilirsiniz. İlk zamanlar ağlama oluyo illa ki alışkanlık değiştirdiği için. Onu sabırlı bir şekilde atlatırsanız başarırsınız. Çok şiddetli ağlamadığı sürece ben içeri girmemiştim o şekilde devam etmeyi öğrendi. Şu an hiç sıkıntımız yok çok şükür çok zorlandım ama değdi. Biraz karışık yazmışım kusura bakmayın sormak isterseniz cevaplarım yine :)