Anneler bana bir fikir verirseniz çok sevinirim . Sorunumuz oğlum mama içmiyor :( şuan 11 aylık ve anne sütünü yaklaşık bir buçuk iki aydır çok azalttı bazen hiç emmedi bazen emdi derken buraya kadar geldik doktora bile gittim bu yüzden ama doktorumuz her çocuk anne sütü yada mama alacak diye bir kaide yok Kilosu boyu herşeyi normal dert etme dedi bazı çocuklarda olabiliyor dedi ama benim içim hiç rahat değil . Bazen emiyor bazen emmiyor bundan dolayı mama içsin diyorum biberonu ağzına bile almıyor denemediğim mama kalmadı değişik biberonlar da denedim olmadı uyanık almadı uyurken deneyeyim dedim olmadı , ilk dört ay kolik bir bebek olduğu için saç kurutma makinesi sesi kullanıyorduk ve ona alışkın olduğu için derin uykuda olduğu zaman o sesi açıp biberon denedim o da olmadı , olmuyor olmuyor yani emmeye devam etse mama umrumda olmayacak ama günde belki bir kez belki hiç almıyor aldığında da verimli emmiyor zaten hala bırakmış değil ama mama içmeli diye düşünüyorum neyse çok uzattım tekrardan Bana bir fikir verirseniz çok mutlu olurum teşekkürler