Tidal Merhaba, istanbulda oturuyorum ve 22 aylık kızıma gündüz bakacak bir bakıcı arayışına girmem gerekiyor fakat ne kadar bütçe ayırmam gerekiyor bilemiyorum. Ücretler hakkında bilgi sahibi olanlar yazabilir mi ?
ealimother Tidal burda bekliyim bende home office çalıyorum ama artık bebeğin sesslerinden çalışamıyorum şöyle sadece çocukla ilgilenicek hatta uykusunu sadece benimle uyuduğu için ona karışmıcak en fazla dağılan oyuncakları toplucak ama ne kadar vermem lazım pek bilgim yok
Emel3003 Nurersel ya maşallah çok merak ettim sizin maaşınız ne kadar ki . Bakıcınız çok iyi para alıyor. Ankarada 1500 liraya bakıyorlar. Kayseri’de 900-1000
Tidal ealimother aynı durumdayız. Biraz daha idare ederek bugüne geldik ama artık çok zor oluyor. Eşimde ben de evden çalışıyoruz ama yetemiyoruz kızımıza gündüzleri. Toplantılar acil işler derken yavrum kendi kendine takılıyor çoğu zaman. nerden başlamam gerekiyor onu da bilemiyorum ki :( bildiğiniz iyi bir danışmanlık firması var mı ?
ealimother Tidal maalesef canım biz benim işe bir süreliğine ara verdim mecbur artık ama ilanlarda oyun ablası olarak bakabilirsin istersen Hem teklif ettikleri fiyatlar yazıyor bakıcı.com tarzı bir site en azından fiyat bilginiz olur hem full bakıcı yerine evde olunan durumlarda ben oyun ablası taraftarıyım kaliteli zaman geçerir etkinlik falan yaptırır ben iş yapmadığım halde tek zor geliyor artık çocukta birilerini görsün diye hafta da 2-3 annemlere gidiyorum 10 yaşında kardeşim var ilerleyen zamanlarda pandemiye göre oyun okulları araştırıcam
Cekuuu Bende iki ay sonra işe geri dönüyorum, bakacak kimsemiz de yok oğluma, aynı şekilde gündüz bakabilecek birini arıyorum ve ne kadar ücret vermem gerekiyor bilmiyorum, yok mu bize bu konuda yardımcı olabilecek anneler ?