Uccocukannesi Merhaba oğlum atesli 18:10 da verdim bir cay kaşığı calpol,bebeklerde 4 saatte bir veriliyormuydu,6 saatmi olması gerekir arası,şuan atesli yine 4 saat gecti vereyimmi calpol yardımcı olurmusunuz lütfen
bsraaa19 Uccocukannesi ben bugün aşı yaptırdım 2 buçuk aylık kızım atesli olduğunda 4 saatte bir , bir çay kaşığı calpol verebilirsin dedi hemşire
eymenkerem Uccocukannesi 4 saatte bir verebilirsin calpol u ama bu kadar hızlı tekrar yükseliyor ose yarın mutlaka muayene ettir canım. Ben 2 aylık bebeğime verdim 4 saat arayla calpol. Sende verebilirsin
Alyazeynep Uccocukannesi ateşi çok mu yüksek peki 10 gun önce benim bebegimde ateşlenmisti doktor 4 saate bir calpol ver ama geçmezse ateşi dolwen ver demisti ateşi en fazla 38.5 ama
Uccocukannesi Şimdi paranox fitil attım bakalım alt dişleri çıkartttı neden ateslendi anlamadım üst dişler çıkmaz herhalde henüz
Nefisezehra Uccocukannesi bizimde ateşi 40 dereceye çıkmıştı cal Uccocukannesi nedeni nedir acaba diş öıkartıyor ise 38 dereceyi geçince calpol verin zaten 38 geçiyorsa başka nedeni vardır benim Kızım bir yaşında 40 Derece ateşi çıkmıştı başka neden çıktı müşade altına aldılar sadece bezi ile bıraktılar ve normal ısıda suyla devamlı vücudunu ıslattık ve fitil verdiler tabiki devamında antibiyotik bir iki gün ateşi yavaş yavaş artarak düştü iyileşti 4 saat ara ile calpol verdik yani sizin dişten kaynaklı ise 38 dereceyi bekleyin mücadele etsin ve 4 saatte bir calpol fitil 38.5 geçince verin tabi kulaktan ölçüyorsanız doğru sonuç alırsınız koltuk altı doğru sonuç vermiyor yarında doktora gidin gitmedi iseniz