EdAli [bilinmeyen] bnmki 1 hfta sonra 4 aylik olck insallah bslicam ek gidaya kilosuda iyi msallah anne stu mama wriyorm cicibebeyle yogurt flan wricem
Elifasel [bilinmeyen] ne kadar kilosu canim erken bence benim kzimda 4 ay 6 gunluk ama cesaret edemiyorum
Zeyk [bilinmeyen] bizim doktor başla dediğinde 4 aylıktı suan 4 bucuğuz ☺️ Yoğurdu sordum 5inci ayında dedi
Arzuayse [bilinmeyen] benimki sutte boguluyo ekgida suan vermem heralde ama marketlerde kavanozda meyve pureleri var yogurt verebilirsin
Mervea [bilinmeyen] doktor bizede onay vermemişti kilo alımı güzel diye 6. Ayda tadımlıklara başladık 3gün kuralıyla bebe bisküvisini evde kendim yapıyorum hazır kavanoz mama şimdiye kadar hiç almadım dışarı çıkarken kendim yapıyorum
Fyzpyrz [bilinmeyen] benim oglumda 4.5 aylik son 2 ay kilo alimi cok yavasladi.anne sutu ve mama gidiyorduk fakat 2 son 2 ay mamayi reddetti.doktorumuzda yavas yavas ek gidaya gecebiliriz dedi.bende hippin pirincli unlu kasik mamasini aldim anne sutuyle yapiyorum gunde 1 kez yarim cay bardagi kadar cok severek yiyor.isterseniz deneyin.
Funda86 [bilinmeyen] pirinç ununundami 4 aylık olanı var.ben evde yaptim kavonoz mamasını çokta güzel oldu
Fyzpyrz Funda86 aslinda standartlarin ustunde bir bebek.ama mamayi reddetmesi kilo alimini yavaslatti sanirim.3 aylik kontrolunde 200 gr almisti.4 aylik kontrolundede 600 gr.
Pelinzade İki aylık kuzum meme emmiyor dört de başlamak istiyorum ek gıdaya mamayı azaltmak istiyorum kaldı iki ay inş doktorda onaylar
Fyzpyrz [bilinmeyen] bizimde kilomuz gayet iyi aslinda 4.5 aylik 8890 gr.ama gelisimi ilk 2 ay cok iyi olupta yavaslamaya baslayinca baslatmak istedi doktor cunku mama+ meme gidiyorduk ve mamayi reddetti oglum tek memede kilo alimini yavaslatti.minik minik basladik bakalim ek gidaya 4.5 aylikken.
Muberra [bilinmeyen] doymuyosa basla bence benim doktorum baslatti 4. Ayda yogurt havic elma armut verebilirsin dedi bende onlari veriyorum.