Esarikayy Fatossakarya2020 bizimkisi 5 ay 17 günlük. Emekliyor ama az az hemen yoruluyor yan yatiyor😊
Azizeguney Fatossakarya2020 8. Ayda emekledi şimdi pıtır pıtır her yere emekliyor 11 aylık oldu. Sıralıyoruz ama bakalım ne zaman yürüyeceğiz 😊
Gamze3466 Fatossakarya2020 benim bebeğim 9 bucuk aylıkken emeklemeye basladı birazcık da tombişiz onun da etkisi var geç emekledik ☺ Gerçi emeklemeden yürüyen bebeler de çok 😃😊
Semanur1elizan 8.5 Aylık kızım emeklemedi yüz üstü yatmaktan nefret ediyor ama ayakta durmaya bayılıyor 😊 bilmiyorum artık emekler mi desteksiz oturabiliyor
Babybboy 7.aydan sonra emekleri. Şuan 9aylik dizlerinin üstünde değil ama sürünerek heryere gidiyor. Desteksiz oturuyor fakat bi süre sonra devriliyor acaba normal mi:/
Sinif177 Fatossakarya2020 7 ay 11 günlükken emekledi. 8 ay 13 günlüğüz sıralıyor. Desteksiz oturtmayı ben korktuğum için pek yapmadım ama emekleyince o işi de çözdü 😅
Esraraz Fatossakarya2020 7 aylıktı emeklemeye başladı 8 gibi ayağa kalkıp sıralamaya başladı 10.30 da da yürüdü ama genetik diyorlar bu durumlara eşimde erken yapmış emekleme yürüme işlerini