Mom089 Hangi bezi kullanıyorsunuz. Kullanıp memnun kaldığınız yada kalmadığınz bezleri yazabilir misiniz anneler 🌸
Mom0870 Mom089 Molfix 🌸 emiciliğini seviyorum Goon 🌸 fiyatına göre kalitesi oldukça iyi Minies/ sevmedik Primanın olayınla olmasını sevmiyorum. Sleepy de tercih edilebilir güzel biz bez 🌸 neredeyse hepsini denedik 🙈
81meftun Sleepy bebeğime pişik yaptı ben molfixden memnun kaldım ama bez her bebeğe göre değişiklik gösteriyor
Mom089 mervecrbg Mickeylover ksennur Mom0870 defnesmomm Butterfly Zelisblt Deletedmom330 Linaidilmom serebro Deletedmom348 Mysunshines17 elsa56 Boncugumm Cevaplar için çok teşekkür ederim 🌹
Deletedmom330 Neredeyse hepsini kullandım. Bim, şok, prima, molfix, evy baby, baby turco, e bebeğin bezi, minies, sleepy. En çok minies ve molfixten memnun kaldım.
Linaidilmom Mom089 Kesinlikle minies. Prima, canbebe, sleepy, molfix kullandım hepsi iyidi fakat miniesi daha çok beğendim tavsiye ederim🤗
serebro Mom089 Molfix🥳 Sleepy denedim pişik ve sızdırma sorunu yaşadık. Hiç riske atmadan molfixe geri döndüm. Hiçbir sıkıntı yaşamadım molfix ile.
Deletedmom348 Mom089 Geçen hafta bez siparişi verdim premıum😭😭😭 Bugün bir açtım küçük gibi. Meğer 3 numara söylemişim büyük kutu. Premıumdan memnunun ben.
Mysunshines17 Mom089 Sleepy bacaklarını kesiyor.Molfix bence çok hantal duruyor.Molfix Pure &Soft bantları çok esnek değil Canbebe çok ince.Minies aynı şekilde çok ince.En iyisi Prima Premium Care.
Boncugumm Mom089 molfix pure&soft çok güzel diğer bezler gibi değil içi yumuşacık doktorumuz un bile dikkatini çekti o kadar çocuk gördüm hiç böyle bez görmemiştim yumuşacık mış ne bunun markası dedi😄
Ada_Deniz Boncugumm bende molfix pure solfttan çok memnunum carffeorda indirimde aklında bulunsun ben 4 numara stoklafım bayağı pahalı çünkü 5 numara bulsam alacam Çok güzel bir bez
ksennur En çok sleepy den memnunum. Goon u denemek için almıştım sürekli sızdırdı, hiç kullanamadık. Bu hafta yine deneme amaçlı minies de aldım, şimdilik fena değil. Sleepy olmadığı zaman alternatif olarak kullanmayı düşünüyorum.
Mickeylover Mom089 baby me kullanıyorum prima premium caredan sonra çok uygun fiyatlı geldi ve memnunum tavsiye ederim
mervecrbg Mom089 ilk doğduğunda sleepy kullandım pişik yaptı sonra molfix pure softa geçtim 3 numaradan sonra oda bozdu sızdırdı dışına çıkardı daha sonra primaya geçtim şuan çok memnunum