HonKiPonKiDoNiNo Selam kizlar galiba Öykü yü yikarken kulagina su kacirdim, tamda emin degilim ama cok agliyor kulagini cekistiriyor 😔 ne yapmaliyim ?
Butterfly HonKiPonKiDoNiNo hangi kulağına kaçtıysa o kulağının üzerinde yatmasına dikkat edin bide kulak çubuğu ilse bakın su varmı diye
ikizerkekannesi HonKiPonKiDoNiNo Bebğiniz kaç aylık bilmiyorum ama belli bir zamana kadar kulakları düz oluyor diye biliyorum yani su kaçmıyor ablamın arkadaşıda su kaçırdım diyip doktora gittiğinde doktor öyle söylemiş o yüzden ben hiç kaçıp kaçmadığına dikkat etmiyorum açıkcası sadece banyodan sonra bebek kulak çöpüyle ıslaklığı alıyorum
Ozleem HonKiPonKiDoNiNo ben doktora demistim kulagana yikarken su kaciyo diye .. oda kacmamasi mümkün degil kacsin da biraz dedi ama ne kdr kacmis sizinki ona bsi diyemicem
HonKiPonKiDoNiNo Bebekler icin olanla baktim mecburen,ilk defa yaptim ztn ellerim titriyodu korkudan ileri falan gider diye 😔 Deletedmom5
HonKiPonKiDoNiNo Tam emin olamiyorum ama aci icinde aglayip sol kulagini cekistiriyo kipkirmizi yapti 😭 9 aylik bu arada ikizerkekannesi
ikizerkekannesi HonKiPonKiDoNiNo diş diyicem ama yorumunuzda gözükmüyor demişsiniz uyuduktan sonra devamlı o tarafa yatırın belki 1-2 saate rahatlar
HonKiPonKiDoNiNo Dis sorunumuzda var ama bugun iyice kontrol ettim gozuken bisey yok.. 5 disi var ama 6. Nerden geliyo anlayamadimm 😔 uykucukoala
uykucukoala HonKiPonKiDoNiNo bizimkinin de bi tane çıktı ikinci görünüyor hala çıkmadı çok huysuz sürekli eli sağ kulağında saçını çekip duruyor
Anita Emziriyorsaniz su geldiğini düşündüğünüz kulaginin üzerine yatiracak şekilde yatakta emzirin su boylelille cikar sakin olun dunyanin sonu degil bisey olmaz
HonKiPonKiDoNiNo Hayir emzirmiyorum. Dunyanin sonu degil ama aci cekmesin, bi cikarma yontemi falan vsrsa diye yazdim ki yapayim diye Anita
Medniz HonKiPonKiDoNiNo tek cikarma yontemi egrr kactiysa sakin ol hangi kulagiysa ustune yatir cikar o kendi bi kac saate hic olmadi doktora gosterirsiniz
Mrvykn Dün oğlumun başına geldi sandım. Sağ kulağını çekip durdu banyodan sonra (ki biz küvette bayağı oynuyoruz kaçması muhtemel). Korktum. Gece biraz huzursuz uyudu ama sabaha iyiydi şükür 🤲🏻