Btlyldz13 4.ayda bütün bebeklerin uyku düzeni bozuyor yarım saat uyuyup uyanıyorlar atak döneminde ler çünkü benim kızımda öyleydi 6 aylık olana kadar devam etti hatta meme reddi yaşadık ama geçti şükür şimdi ise uykumuz az 😏
Selimustafa melodi25 şuan 7 aylık ve doğduğundan beri yarım saat uyuyor resmen tükendim ve ikinci bebeğim benim aşırı zorlaniyorum
Tubis Merve789 ben 2 aylıktan bu yana veriyorum ne gaz sancısı çektim ne kaka şimdi ara ara uyku sorunumuz olduğu için çok yorulursam veriyorum
Merve789 Tubis nasil vermem gerek sabah aksammi yoksa her uykudan oncemi veriyosunuz paylasirmisiniz benimlede. Gaz sancisi yaparmi dahs cok? Ben bikere rezene vermistm aksine cok agladi gaz yapti sikistirdi Veya uyku damlasi var baybay damla diye ondan almayi dusunuyiym bitkisel
Tubis Merve789 bana gaz damlası ise yaramadı hiçbiri gaz sıkışması yaptı 1 ay kıpkırmızı gezdik aglamaktan sonra bunu önerdiler işte ben sabah akşam 2 3 çay kaşığı verdim 1 haftada düzene girdi şimdi gaz için kullanmıyorum bile