alnhdy kızlar bebeğinizin ek gıda yemeğünde irmik kullanırken hangisini kullandınız ? marketten normal irmik alsak olur mu ??
Deletedmom348 alnhdy Banada bir arkadaşım herşeye biraz irmik ekle dedi. Yani o nasıl olacak öyle anlamadım ben.
MelekAnnesii alnhdy normal irmik olur diyorlar ama ben yine de bebek irmigi aldim organik onu kullaniyorum
Mervemerveesk alnhdy ben organik irmik aldım ama sonradan çok saçma geldi. Bitince tekrar alırsam marketten alacağım 😀
alnhdy Deletedmom348 ya bende yeni yeni başlayacam da mesela kahvaltıda yoğurt muz ve irmik karıştırıp verenler var herhalde daha doyurucı oluyor 🤷🏻♀️
Minakanne İrmiği 1 çay bardağı suda pisirip içerisine meyve püresi ekleyebilirsiniz ben çorba yapınca tatlı kaşığı ile 1 kaşık ekliyorum
Misskokulum Deletedmom348 her şeyin içine koymayin atıyorum sebze çorbası yaptınız 1 yemek kaşığı kadar sebzelerle birlikte koyup üstüne su ekleyin ve pişirin.Tarhana çorbasına da bazen ekliyorum ben 1 tatlı kaşığı kadar tarhanayla birlikte pişiriyorum
MelekAnnesii Deletedmom348 1 tatli kasigini yarim cay bardagi suda 3 4 dakika pisirip ekleyebeilirsiniz direkt eklemiyoruz
busraaa01 Deletedmom348 galiba canim 1 kaşık irmiği üstünü geçicek kadar su ekleyerek ocakta pişiyor öyle kullanılıyor bi yerde öyle okudum.bende henüz denemedim ama deneyen varsa bilelim bizde canm😊
Deletedmom348 MelekAnnesii Çoookkk teşekkür ederim kafamda deli sorular var. Birkaçı netleşmiş oldu sayenizde🌺🌺🥰
Deletedmom348 MelekAnnesii Şuan değil ana bu hakkımı aklıma gelince kullansam yerinde olur. Daha sonra kullanabilir miyim 🙏
Deletedmom348 busraaa01 Ben daha hiç denemedim ek gıdaya geçicem. Ama bakalım nasıl olacak. Araştırıyorum şimdilik. Haftaya salı geçmiş olurum