goksumeleksuzanay73 9 aylık bir kızım var ilk bebegim emeklemiyor hiç doktor emeklemesi gerekiyor diyor ne yapmam lazim
YazCilegi goksumeleksuzanay73 Bebeğinizde heyecan ve merak uyandıracak oyuncaklar bırakabilirsiniz önüne 😊
elifzeze goksumeleksuzanay73 bizde 9 ayligiz ve hic emeklemeye niyetimiz yok belkide emeklemeden yuruyenlerden olacaklardir bizim kizlarda😊
Mamininannesi goksumeleksuzanay73 benim oglumda bir haftaya on aylik olacak sürnme filan tamam ama emkelemiyor yani her cocuk emekleyecek die bisey yok die biliyorum doktor illa emeklemesimi lazim dedi anlamadim
ahlasinannesi B12sine baktirdin mi canim bı arkadaşımın bebeği de emeklemiyor dönmüyor gülmüyor tepki vermiyordu meğer çocuğun b12si çok düşmüş ondan olmuş
goksumeleksuzanay73 ahlasinannesi aile hekiminde ayın 19 da takibimiz var çarşamba günü tahlih yaptıracam
AselinAnnesiiiii goksumeleksuzanay73 bence doktorunuz bi tuhafmış her bebek emeklemek zorunda değil benim kızımda emeklemiyor ama adım atmaya başladı kendi bir kaç aya yürüyecek gibi doktorum da her bebek emeklemez dedi bende emeklememişim mesela 🤗